atletism  atletism

S-a desfășurat la București, în perioada 8-9 martie, etapa finală a Campionatului Național de sală pentru cadeți (2002-2003). Au participat 4 sportivi de la CSS Călărași.

  • Lică-Mihai Ștefan (pregătit de prof. Marius Tătaru) în probele de triplusalt și lungime. A ocupat locul 2 și titlul de vicecampion național în proba de triplusalt cu o performanță de 13,80 m (nou record personal) și locul 5 în proba de lungime, cu o performanță de 6,34 m, deasemenea record personal, la doar 4 cm de podium.
  • În proba de 800 m au participat Grama Antoniu (2:07.70), Scorcealov Andrei (2:11.73), pregătiți de prof. Daniela Sturz și juniorul 3 Pricopi Sorin (2:15.75) din Oltenița, pregătit de prof. Mihai Secătureanu.

     (vezi articol aici)

 

 baseball  baseball

S-a efectuat o acțiune de selecție în data de 5 martie pentru completarea grupelor de începători, în cadrul Colegiului Economic Călărași de către prof. Bălan Ion. Au fost testați în probe specifice de viteză și aruncarea mingii de baseball peste 50 de elevi de la patru clase de a III-a și a IV-a, fiind selecționați în final 10 dintre aceștia pentru grupele de începători. S-a luat legatura cu părinții acestora, care în majoritate și-au dat acordul penru înscrierea copiilor la Clubul Sportiv Școlar Călărași. După o scurtă perioadă de acomodare a acestora se vor desfășura și alte acțiuni de selecție, următoarea școală programată fiind Școala Gimnazială Constantin Brâncoveanu.

 

handbal  handbal

Au avut loc etape ale Campionatelor Naționale de juniori 1, 2 și 3, astfel:

 

lupte   lupte

În perioada 8 - 9 martie s-a desfășurat la Târgoviște etapa de zonă a Campionatului Național Școlar, unde cei trei sportivi ai CSS Călărași, pregătiți de prof. Chirilă Dumitru, s-au calificat la etapa finală, ce va avea loc la Sfâtu Gheorghe în perioada 23-25 martie 2019

  • Panait Gabriel, categ. 60 kg, locul 2
  • Lăcătuș Sorin, categ. 71 kg, locul 2
  • Căpriță Sorin, categ. 92 kg, locul 1

 


Anunț selecție sportivi

afis CSS 2017 small2