Sabina Catalin P.IvanFederația Română de Atletism a încheiat seria campionatelor naționale organizând și ultimele probe restante.

Datorită restricțiior impuse de pandemie, o serie de probe nu s-au putut disputa în cadrul competițiilor organizate până în prezent în sezonul de aer liber 2020. Odată cu relaxarea măsurilor în domeniul sportului și aceste probe restante au fost reprogramate de-a lungul lunilor august-septembrie-octombrie, astfel încăt Federația Română de Atletism a reușit să încheie în totalitate întrecerile în probele prevăzute de regulamente și să confere medaliile și titlurile de campion pentru toți sportivii.

Astfel, în data de 3 octombrie 2020 au fost programate etapele finale ale Campionatelor Naționale de copii pentru probele de 800m, 1500m și ștafete, iar pentru sportivii juniori și seniori cele ale Campionatelor Naționale de ștafete.

La Campionatul Național de copii au participat și două speranțe ale atletismului călărașean, Sabina Grigore, în proba de 1500 m C2, și Cătălin Vasile, în proba de 800 m C2. După două curse frumoase dar dificile, aceștia au încheiat competiția pe locuri onorabile: Cătălin Vasile locul 5 și Sabina Grigore pe locul 7. Ambii sportivi sunt pregătiți de dna. prof. Sturz Daniela.

Pentru cei doi participarea la această finală a însemnat și un moment de emoție, ei fiind felicitați de campioana olimpică în proba de 1500 m, dna. Paula Ivan (foto).

Felicitări!