CN sala U20Sezonul de sală la atletism, ce a debutat în luna ianuarie, a ajuns către final. În această perioadă, februarie-martie, Federația Română de Atletism organizează finalele Campionatelor Naționale de sală la atletism la toate categoriile de vârstă.

Astfel, cea de-a 50-a ediție, Campionatele Naționale indoor ale juniorilor 1 s-au desfășurat vineri și sâmbătă, 21 și 22 februarie 2020, în sala de atletism „Ioan Soter”, din cadrul CNSB „Lia Manoliu” din București. La această competiție a participat și sportivul nostru Lică-Mihai Ștefan, care a cucerit medalia de argint și titlul de vicecampion național în proba de triplusalt, cu un rezultat de 14,16m. După ce a condus concursul până la săritura a 4-a, el a fost întrecut de sportivul brăilean, Șendrea Alexandu, care a realizat o performanță de 14,25m. 

La numai o săptămână distanță, în 28 și 29 februarie 2020, tot în aceeași locație, în prezența ministrului sportului și tineretului, dl. Stroe Ionuț, s-au decernat titlurile naționale la seniori și tineret pe acest an, într-o finală a Campionatelor Naționale, ajunsă tot la cea de a 50-a ediție. Și la acest concurs Lică-Mihai Ștefan a obținut un rezultat valoros, el clasându-se aproape de podium, pe locul 4 la tineret și locul 4 la seniori tot în proba de triplusalt, cu un rezultat de 14,26m. 

Sala de atletism “Ioan Soter” din cadrul CSNB „Lia Manoliu” a găzduit in 6 și 7 martie 2020, și întrecerile Campionatelor Naționale ale juniorilor 2 (U18), competiție la care au participat și juniorii noștri Radu Diana (triplusalt), Lucan Raisa (1500 m), Neagu Costin (1500 m), Tudor Noni (400 m), și Gheorghe Mari (60m). Aceștia sunt încă juniori 3 (U16) și au participat la această competiție ca o ultimă repetiție generală înaintea finalei categoriei lor, concurs ce va avea loc la Bacău.