atletism   atletism

A avut loc la București, în data de 2 martie, la Sala de Atletism Ioan Soter etapa 1 a Campionatului Național de copii 1, unde au participat și următorii sportivi de la CSS Călărași, pregătiți de prof. Sturz Daniela:

  • Radu Diana (2006) în proba de 60 m garduri - locul 7 în serii (10,10 sec.), calificată în finala probei, unde s-a clasat pe locul 8, cu 10,42 sec.
  • Neagu Costin (2006), în proba de 800 m, unde s-a clasat pe locul 4 cu timpul de 2:28,60

Etapa finala a Campionatului Național de sală pentru copii 1 va avea loc în data de 23 martie, tot la București.

 

baseball   baseball

În 3 martie, la Botoșani s-a desfășurat turneul 1 al Campionatului Național de sala U11, unde echipa noastră a participat alături de alte 4 echipe de la CSS Botoșani,  CSS-LPS Roman, CS Atletico Alexandria și AS Scorpionii Roșii Doljești. Echipa noastră, pregătită de prof. Bălan Ion a reușit victorii pe linie, clasându-se pe primul loc în clasament.

Din echipa CSS Călărași au făcut parte următorii sportivi: Druncea Paul, Georgescu Mario, Ichim Luca, Neagu Eduard, Franț Alexandru, Stănescu Alexandru, Buiac Răzvan, Florea Luca, Florea Teodor, Constantin Gabriel, Cotigă Raul, Vasile Andrei, Brutaru Fabian și Ionescu Andrei.

(vezi articol aici)

 

box  box

În perioada 26 februarie - 3 martie s-a desfășurat la București Cupa Româniel de Box feminin penru categoriile cadete, junioare, tineret, senioare. La această comptiție au participat și sportivele de la CSS Călărași:

  • Constantin Roxana, clasată pe locul 2 la categ. +81 kg
  • Constantin Andreea, clasată pe locul 3 la gateg. + 81 kg
  • Percu Nicoleta, clasată pe locul 3 la categ. 60 kg

 

canotaj  canotaj

În data de 2 martie a avut loc la Piatra Neamț Campionatul Național pe Ergometru juniori/seniori/master individual și pe echipe unde clubul nostru a fost reprezentat de sportivi pregătiți de prof. Nedelcu Cornel și prof. Pleșea Cristina:

  • Nicoară Cristian Vasile (2002) - ergometru individual J1 open
  • Ghiță Josef Georgian (2003) / Petcu Ștefan (2004) - ergometru echipe J2 open
  • Doboga Sebastian Andrei (2002) - ergomettru individual J1 open
  • Orășeanu Claudiu (2001) / Raiu Elvis Ionut (1999) - ergometru echipe seniori CU
  • Pleșea Cristina (1973) - ergometru individual master

Tot în această perioadă s-a desfășurat la Piatra Neamț și Adunarea Generala a Federației Române de Canotaj, unde clubul nostru a fost reprezentat de către prof. Pleșea Cristina.

 

handbal   handbal

Au avut loc etape ale Campionatelor Naționale de juniori 1, 2 și 3, astfel:

3 martie, la Călărași (etapa a 3-a), echipa de juniori 1 pregătită de prof. Bota Ioan: CSS Călărași - CSS Sibiu   34 - 31
2 martie, la Călărași (etapa a 3-a), echipa de juniori 2 pregătită de prof. Sănescu Mihăiță: CSS Călărași - CSS Medgidia   40 - 31


Anunț selecție sportivi

afis CSS 2017 small2