logo CSS 400x500 transparent edgeClubul Sportiv Şcolar Călăraşi este prima structură sportivă de drept public înfiinţată în județul Călărași, dealtfel și singura unitate de învăţământ cu program sportiv suplimentar, ce are drept scop selecţionarea, pregătirea şi participarea în competiţii sportive a elevilor.

Clubul Sportiv Școlar Călăraşi a luat ființă la 1 septembrie 1967 cu două secții - atletism și handbal, fiecare cu câte 3 grupe (60 de sportivi). Primii pași în înființarea sa fuseseră făcuți cu un an mai înainte, în 1966, prin constituirea secției de handbal masculin pe langă Liceul nr. 2 Călărași, cu două grupe de sportivi pregătite de profesorul Neagu C. Ion.

La 1 septembrie 1971 "Școala Sportivă Călărași" devine unitate independentă, conform Ordinului Ministerului Invatamantului nr. 9857/15 iulie 1971, având ca director pe prof. Neagu C. Ion.

De atunci și până astăzi numărul secțiilor și al sportivilor a fluctuat, în prezent având 8 secții (atletism, baseball, box, canotaj, handbal, kaiac-canoe, lupte, volei) și 346 de sportivi organizați în 27 de grupe ( 6 grupe de performanță, 7 de avansați și 14 de începători).

Mii de copii și tineri din Călărași și din alte localități din județ sau chiar din țară, au practicat sportul de performanță în cadrul clubului, unii dintre ei ajungând mari performeri, participanţi sau medaliaţi la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale sau Europene, cucerind sute de medalii la Campionatele Naţionale ale României. Sportivi precum Adela Alexe, Sturz Daniela, Bogde Ion, Mihai Alexandra (atletism), Vasile Gârgavu, Alexandru Marian, Alexandru Adrian, Puiu Victor (box), Constanța Burcică, Robert Stanciu, Voinoiu Silviu, Buzdugan Mădălina, Deacu Viorica, Adam Constantin (canotaj), Ion Tase, Constantin Odaie, Ştefan Deacu, Titel Raduță (handbal), Şerban Romică (kaiac-canoe), Chiru Dumitru, Ciufulescu Bogdan şi Ciufulescu Aurel (lupte) au făcut parte din loturile naționale ale României şi au reprezentat țara la cele mai importante competiţii internaționale.

atletismSecţia de atletism şi-a început activitatea încă din anul înfiinţării Clubului Sportiv Şcolar, 1967, având în componenţa secţiei 60 de sportivi cuprinşi în 3 grupe, activitatea fiind coordonată de prof. Vasile Pătraşcu. O perioadă cu rezultate bune a atletismului a fost intre 1985-1993 cu o serie de sportivi de excepție Sturz Daniela (800m, 1500m) – maestră a sportului, Stoica Marian, record național probe combinate, Bogde Ion (800m, 1500m) – participant la Campionatul European de juniori, Marius Tătaru (400mg) – lot național, campion național. O revenire în prim planul activității sportive a atletismului s-a petrecut de curând, în 2014-2016 în principal prin rezultatele atletei Mihai Alexandra în proba de triplusalt - locul VII la Campionatul Mondial J1 in 2016, locul VIII la Campionatul European J1 in 2015, participanta la trialul pentru Jocurile Olimpice ale Tineretului in 2014, locul I (2016) si doua locuri II (2014 si 2015) la Campionatul Balcanic, multiplă campioană națională și medaliată. 

Recent, o generatie noua de atleti talentati au obtinut rezultate deosebite pentru clubul nostru:

Grama Antoniu - multiplu campion si medaliat la categoriile copii si J3 in probe de sprint si semifond
Lica-Mihai Stefan - triplusalt, loc III la Campionatul National de sala J3, loc II la Campionatul National J3 (2017), component al lotului național J2
Tataru Stefan Cosmin - greutate, loc IV la Campionatul National de C1 si C2 (2016-2017)
Fanache Andreea Antonia - triplusalt, loc VII la Campionatul National J3 (2017), componentă a lotului național J3
Pricopi Sorin - 800 m, loc I la Campionatul National de copii 1, (2018)

În cadrul acestei secţii şi-au desfăşurat activitatea profesorii: Vasilache Alexandru, Voiculescu Florin, Călin Gheorghe, Liţu George, Petrescu Marius, Piţu N., Câtu Ion, Vasile Georgeta, Nicolau Traian, Alexe Adela, Puran Petrică, Sturz Daniela, Tătaru Marius și Virgil Costache.

baseballCea mai "tânără" secţie a clubului, cea de baseball, a demarat activitatea în anul şcolar 1992-1993 cu o grupă de avansaţi şi una de începători, în coordonarea profesorului Vasilache Alexandru, unul din promotorii acestui sport în România. Chiar dacă baseball-ul este o ramură sportivă nouă în România, la Călăraşi "a prins" foarte bine, echipele de juniori câştigând de-a lungul anilor multe titluri şi medalii, la toate categoriile de vârstă. Acest lucru s-a datorat priceperii şi pasiunii profesorului Vasilache Alexandru, dar şi mai tânarului său coleg şi fost elev, prof. Bălan Ion.

boxSecţia de box a fost înfiinţată în anul şcolar 1969-1970 cu o grupă de 20 de începători, în coordonarea profesorului Velciu Dumitru, pentru ca în anul următor secţia să se întărescă cu încă o grupă de 15 elevi pregătită de profesorul Varghida Constantin. Alţi tehnicieni care au lucrat în cadrul acestei secţii au fost: antr. Ivanciu Alexandru (1973-1975), antr. Grigore Nicolae (1975-1976), prof. Butuc Ion (1980-1984), antr. Grigore Bondavali (1980-1981). Din 1984 secţia de box şi-a întrerupt activitatea pentru o perioadă de 8 ani, pentru ca din 1992 să-şi reia pregătirea cu 3 grupe formate din 40 de sportivi în coordonarea antrenorului Grigore Bondavali, căruia i s-a alăturat în anul următor antrenorul Bebeşelea Constantin (1993-1996) şi încă o grupă de 10 sportivi.

canotajAvând în vedere poziţionarea geografică a municipiului Călărași sporturile nautice nu puteau lipsi din componenţa clubului. Deşi apărută relativ recent, din anul şcolar 1984-1985, secţia de canotaj a devenit treptat una din cele mai performante secţii din cadrul Clubului Sportiv Şcolar. În primul an de activitate în cadrul secţiei au fost 90 de sportivi cuprinşi în 6 grupe, activitatea fiind coordonată de profesorul Isbăşescu Nicolae şi antrenorul Albeş Victor până în 1990, când activitatea secției a fost preluată de antrenorul Oţelea Dan, iar din 1992 de prof. Moise Daniel. Din 1998, alături de acesta alţi doi tehnicieni  și-au desfăşurat activitatea în cadrul acestei secţii: prof. Nedelcu Cornel şi prof. Bănăţeanu Daniel.

kaiacSecția de kaiac-canoe înființată în 1984, odată cu cea de canotaj, a completat aria sporturilor nautice practicate pe malul Borcei, cu un real succes în rândul copiilor și tinerilor din municipiul Călărași. La debut secția a fost coordonată de antrenorul Munteanu Ion. Secţia de kaiac-canoe a devenit și ea, în scurt timp, alături de cea de canotaj, una din cele mai performante secţii din cadrul Clubului Sportiv Şcolar. Alături de antrenorul Munteanu Ion (1984-1999) au mai  venit prof. Marin Vasile (1988-1990), antr. Oțelea Florina (1990-1993), antr. Filip Daniel George (1994-2012), antr. Oprea (Pleșa) Cristina (1999-2012), prof. Moise Daniel (din 2013).

handbalCu veche tradiţie pe meleagurile călărăşene, handbalul la nivel de juniori a luat fiinţă în anul 1966, odată cu constituirea clubului.Profesorul Neagu C. Ion, primul director al clubului, califică în acest an echipa masculină de juniori în "Divizia Naţională a Juniorilor şi Şcolarilor", printre handbaliştii remarcaţi fiind Tase Ion şi Florea Nicu. Din 1969 se formează în cadrul secţiei şi o echipă feminină de handbal, aceasta fiind pregătită de prof. Achim Ioniţă. Echipa de fete promovează şi ea la rândul ei în Divizia Naţională, în anul 1970. Și-au desfăşurat activitatea în cadrul acestei secţii profesorii: Neagu C. Ion, Achim Ioniţă, Sifft Aurel, Voiculescu Florin, Ilie Niculina, Iorgoglu Ion, Bota Ioan Bucur, Ghioaldă Doina, Dinu Viorel, Stănescu Mihăiţă, Bucur Savu, Stănescu Maria, Frîncu Constantin.

lupteSecția de lupte libere s-a înființat in anul școlar 1969-1970 având în componență o grupă de 20 de sportivi, pregătiți de profesorul Jean Buzoianu. Alți tehnicieni care au deslușit tainele acestui sport elevilor călărășeni au fost: Țuțuianu M., Grecea Dumitru, Moldoveanu Gabriel, Ionascu Eleodor, Șerban Ioan, Panait Georgel, Chirilă Mihai, Chirilă Dumitru, Bancu Ion și Ganea Cornel. La sfârșitul anilor 80 secția cunoaște un apogeu al performanței sportive cu foarte multe medalii, remarcându-se aici frații Ciufulescu, Goian Vasilică, Nicolae Cristi

voleiÎn anul 1971 se înființează în cadrul clubului secţia de volei fete, cu o grupă de 20 de sportive, activitatea fiind coordonată de prof. Păpușe Marian. De-a lungul timpului şi-au desfăşurat activitatea în cadrul acestei secţii profesorii: Păpușe Marian, Cristea Stan, Sângățeanu Constanța, Pană Mircea, Petrescu Alexandru, Grigore Sofia, Nicolae Aurelia.

Deși în prezent nu mai fac parte din organigrama clubului, o serie de alte secții sportive au mai funcționat în cadrul CSS Călărași de-a lungul istoriei sale:

grafic plan scolarizareSecția de gimnastică a luat ființă în anul 1969 sub coordonarea profesorului Mircea Pană, cu o grupă, 14 elevi ajungând în 1972 să numere 5 grupe și 57 de elevi. În cadrul secției care a funcționat până în anul 1984 au mai activat profesorii Marin Liliana, Scobici Lida, Isaia Stelian, Zardova Dumitru, Popescu Cristina.

Secția de fotbal (1969-2001) și-a început activitatea sub îndrumarea profesorului Tache Ionescu, cu o grupă, 20 elevi. Ulterior în cadrul acestei secții, care a crescut și promovat cei mai mulți fotbaliști la echipele de seniori din județ au mai activat prof. Gheorghe Iulian, Voca Stere, Marcu Ion, Balogh Ștefan, Dinu Gheorghe, Costea Mihai, Neagu Victor și Bițică Ștefan.

Secția de baschet a fost înființată în anul 1971, cu o grupă de băieți pentru ca în 1973 să mai fie constituită și o grupă de fete. Până în anul 1987, când secția s-a deființat au activat aici profesorii Voiculescu Florin, Rădulescu Aurelian, Sifft Aurel, Nedelea Paul, Badea (Neagu) Margareta, Marin Ionel – la echipele de baschet băieți și Tache Liviu, Munteanu Valentin, Hortolomei Valentina – la echiple de baschet fete.

Planul de școlarizare al Clubului Sportiv Școlar a pornit inițial de la 120 de elevi-sportivi în anul 1967, cu un apogeu în perioada 1977 și 1982, când a avut un număr de 707 elevi. Din anul 2015 planul de școlarizare aprobat de minister este de 346 de elvi-sportivi.

Unele din secțiile care au funcționat în trecut nu se mai regăsesc în actuala structură a unității, intrucat nu au mai fost mentionate în Certificatul de Identitate Sportivă (gimnastică, baschet) sau au fost reorganizate din lipsa personalului specializat (fotbal).

 

ISTORIA CLUBULUI SPORTIV SCOLAR CALARASI

01 septembrie 1966 -  infiintarea sectiei de handbal masculin, pe langa Liceul nr. 2 Calarasi,  2 grupe,  40 elevi,  prof. Neagu C. Ion;

1967-1968

-    Responsabil, prof. Neagu C. Ion ;

Plan de invatamant : 2 sectii, 6 grupe, 120elevi

Sectii : handbal - baieti – 3 grupe - 60 elevi, prof. Neagu C. Ion

                               atletism – 3 grupe, 60 elevi, prof. Patrascu Vasile

Rezultate si sportivi evidentiati :

handbal - baieti – 2-5 iulie , promovarea in Divizia Nationala a Juniorilor si Scolarilor,sportivi evidentiati : Tase Ion si Florea Nicu;

 

1968-1969

-    Responsabil, prof. Neagu C. Ion ;

3 sectii, 6 grupe, 125 elevi ;

Sectii : atletism, 2 grupe, 40 elevi, prof. Vasilache Alexandru;

      handbal - baieti, 3 grupe, 60 elevi, prof. Negu C.Ion;

      gimnastica sportiva – fete,1 grupa, 25 eleve, prof.

                 Consantinescu Nelucu;

Rezultate si sportivi evidentiati :

Atletism : Miu Gabriela, Dumitru Maria, Dumitru Lenuta ;

Gimnastica : Locul I pe echipe, Campioana Republicana la scoli generale, Bucuresti, aprilie 1969.

Echipa: Visan Vasilica, Ungureanu Steliana, Nedelcu Niculina, Paun Silvia, Ulmeanu Dida, Ilie Ionica.

Individual: Locul I, Visan Vergilica, campiana R.S.R. la individual compus.

                    Locul II, Ungureanu Steliana;

                    Locul III, Nedelcu Niculina;

Handbal : Locul III in serie – Tase Ion, Florea Nicu ;

 

1969 -1970

     Responsabil, prof. Neagu C. Ion ;

6 sectii, 10 grupe, 194 elevi ;

Sectii :        atletism, 2 grupe, 40 elevi, prof. Vasilache Alexandru;

      handbal - baieti, 3 grupe, 60 elevi, prof. Negu C.Ion;

      gimnastica sportiva ,1 grupa, 14 elevi, prof. Pana Mircea;

                 Sectii infiintate:

Box, 1 grupa , 20 elevi, prof. Velciu Dumitru;

Fotbal, 1 grupa, 20 elevi, antr. Ionescu Tache;

Handbal, fete, 1 grupa, 20 elevi, prof. Achim Ionita;

Lupte libere, 1 grupa, 20 elevi, prof. Buzoianu Jean ;

                 Rezultate si sportivi evidentiati :

           1   Atletism : Ghita Gheorghe, 100m, 10,9, jun. I;

  Turcitu Gheorge, 200m, 22s, jun. I;

  Davila Doru, 1500m, loc. II, finala nationala, jun. I;

  Zevedei Cornelia, 300m, senioare, loc II, finala nationala,                probe neclasice;

 2   Gimnastica : Locul III pe echipe, finala republicana la scoli generale, .

      3  Handbal baieti : Locul III in serie – Tase Ion, Florea Nicu, Dumitru Gheorghe;

      4  Handbal fete : 6 iulie 1970, Ploiesti, se promoveaza in divizia nationala de juniori si scolari: Micu Niculina, Mardare Elena, Surcel Maria, Dorobantu Lucica, Marin Georgeta;

      5  Lupte libere : medalie de bronz, Campionatul Republican de juniori, ctg. 60 kg.

 

1970 – 1971

Responsabil : prof. Neagu C.Ion.

               6 sectii, 16 grupe, 295 elevi ;

          1  Atletism, 4 grupe, 80 elevi, prof. Vasilache Alexandru, Voiculescu Florin.

Box, 2 grupe, 35 elevi, prof. Velciu Dumitru, Varghida Constantin ;

Fotbal, 2 grupe, 40 elevi, antr. Ionescu Tache;

Gimnastica, 2 grupe, 35 elevi, prof. Pana Mircea;

Handbal baieti, 3 grupe, 45 elevi, prof. Neagu Ion;

Handbal fete, 1 grupa, 15 elevi, prof. Achim Ionita;

Lupte libere, 2 grupe, 35 elevi, prof. Buzoianu Jean ;

 

1971 – 1972

 1 septembrie 1971 - Scoala Sportiva Calarasi devine unitate independenta, conform Ordinului Ministerului Invatamantului nr. 9857\15 iulie 1971 ;

         Director, prof. Neagu C.Ion.

               8 sectii, 21 grupe, 353 elevi ;

          1  Atletism, 4 grupe, 60 elevi, prof. Vasilache Alex. Calin Gh. Litu G.

2  Box, 2 grupe, 30 elevi, prof. Velciu Dumitru, Varghida Constantin ;

3  Fotbal, 3 grupe, 55 elevi, antr. Ionescu Tache;

4  Gimnastica, 3 grupe, 50 elevi, prof. Pana Mircea;

5  Handbal baieti, 4 grupe, 74 elevi, prof. Neagu Ion, Sifft Aurel;

6  Handbal fete, 1 grupa, 14 elevi, prof. Achim Ionita;

7  Lupte libere, 2 grupe, 30 elevi, prof. Buzoianu Jean ;

           Sectii infiintate :

               Baschet baieti, 1 grupa, 20 elevi, prof. Voiculescu Florin ;

        Volei fete, 1 grupa, 20 elevi, prof. Papusa Marian ;

             Rezultate si sportivi evidentiati :

Fotbal : iunie 1972, promovare in Divizia Republicana a Sc. si Juniorilor;

Handbal baieti : locul IV in serie ;

Handbal fete : locul V inserie;

 

1972 – 1973

                     Director, prof. Neagu C.Ion.

           -   8 sectii, 26 grupe, 417 elevi ;

Atletism, 5 grupe, 82 elevi, prof. Vasilache Alex. Calin Gh.Petrescu Marius.

Baschet baieti, 1 grupa, 18 elevi, prof. Voiculescu Florin ;

3   Box , 1 grupa, 10 elevi, prof. Velciu Dumitru ;

4   Fotbal, 3 grupe, 51 elevi, antr. Ionescu Tache, prof. Gheorghe Iulian ;

          5  Gimnastica, 5 grupe, 67 elevi, prof. Pana Mircea, Marin Liliana, corepe-

             petitor Popescu Cristina;

6  Handbal baieti, 4 grupe, 72 elevi, prof. Neagu C.Ion, Voiculescu Florin;

7  Handbal fete, 2 grupe, 34 elevi, prof. Achim Ionita;

8  Lupte libere, 2 grupe, 25 elevi, prof. Buzoianu Jean ;

9  Volei fete, 3 grupe, 58 elevi, prof. Papuse Marian ;

Rezultate si sportivi evidentiati :

                Atletism – loc VIII pe echipe, finala republicana de cros, junioare I .

              Box – Iosif Gabriel, finalist zona, campion “ Centura Chindia”

                Handbal baieti, loc VI in serie ;

                Handbal fete, loc IV, in serie ;

                Lupte libere, Chirila Mihai, Filipescu C-tin, Gheorghe C-tin, loc IV la finala Campionatului R.S.R. de juniori ;

         Sporivi in loturile de juniori ai R.S.R.

            1.Mardare Elena – handbal ;

            2.Dumitru Gheorhe – handbal;

        

1973 – 1974

         Director, prof. Radulescu Aurelian, 15.10.1973 – 01.09.1976;

         Sefii de catedre : sporturi individuale – prof. Pana Mircea ;

                                           Jocori sportive – prof. Voiculescu Florin ;

         Plan de scolarizare : 8 secti-31 grupe-492 elevi ;

         Sectii  existente :

 1. Atletism – 5 grupe – 84 elevi – prof. Vasilache Alex. Petrescu M. Calin Gh.
 2. Baschet m. – 1 grupa – 18 – prof. Radulescu Aurelian ;
 3. Box – 2 grupe – 25 elevi – prof. Velciu D-tru, antr. Ivanciu Alex.
 4. Fotbal – 4 – grupe – 71 – elevi – antr. antr. Ionescu Tache, prof. Gheorghe

Iulian.

 1. Gimnastica – 5 grupe – 62 – prof. Sobici Lida, Isaia Stelian, Pana Mircea,

Corepetitor: Popescu Cristina;

 1. Handbal m. – 3 grupe – 52 – elevi – prof. Voiculescu Fl.
 2. Lupte libere – 4 grupe – 54 – elevi – prof. Buzoianu J. Tutuianu M.

Grecea D-tru.

 1. Volei f. – 3 – grupe – 54 – elevi – Papuse Marian;

           

            Sectii infiintate :

Baschet f. – 1 grupa – 20 elevi – prof. Tache Liviu ;

Prinii 10 sportivi :

Dumitru Gh. – handbal ;

Chirila Mihai – lupte libere;

Stefanica Marieta – atletism ;

Panzariuc Eugen – fotbal;

Gheorghe Nicolae – lupte;

Chiril Dumitru – lupte;

Pariscu Mitrus – fotbal ;

Marocico Emil – handbal ;

Alexe Adela – atletism;

Nedelcu Niculina – gimnastica;

Cmpioni R.S.R.

          Chirila Mihai – lupte – ctg. 54 kg, juniori mici ;

Sportivi in loturile R.S.R.

Dumitru Gh. – handbal – juniori si tineret;

Mardare Elena – handbal – junioare;

Chirila Mihai – lupte – juniori;

-   21 iunie 1974 – echipele de baschet b+f au promovat in Campionatul R.S.R.

( antrenori : prof. Radulescu A. prof. Tache Liviu.

                       

            1974 – 1975

         Director, prof. Radulescu Aurelian;

         Sefii de catedre : sporturi individuale – prof. Pana Mircea ;

                                           Jocori sportive – prof. Voiculescu Florin ;

            Organizator de competitii : Papuse Marian ;

         Plan de scolarizare : 8 secti-37 grupe-562 elevi ;

         Secti  existente :

 1. Atletism – 6 grupe – 92 elevi – prof. Petrescu M. Calin Gh. Pitu N.
 2. Baschet m. – 2 grupe – 32 – prof. Radulescu Aurelian, Sifft Aurel ;

                Baschet f. – 1 grupa – 12 – elevi – prof. Tache Liviu ;

 1. Box – 3 grupe – 39 elevi – prof. Velciu D-tru, Varghida C-tin, antr. Ivanciu Alex.
 2. Fotbal – 4 – grupe – 69 – elevi – antr. antr. Ionescu Tache, prof. Gheorghe

Iulian, Voca Stere.

 1. Gimnastica – 6 grupe – 77 – prof. Sobici Lida, Isaia Stelian, Pana Mircea,

Corepetitor: Dragnea Valentin;

Handbal m. – 4 grupe – 68 – elevi – prof. Voiculescu Fl. Ilie Niculina;

     Handbal f. – 3 grupe – 52 – elevi – prof. Iorgoglu Ion.

 1. Lupte libere – 5 grupe – 67 – elevi – prof. Tutuianu M, Grecea D-tru, antr.

Moldoveanu Gbriel;

 1. Volei f. – 3 – grupe – 54 – elevi – Papuse Marian, Cristea Stan ;

            Primii 10 sportivi :                                                                                                                        .         1    Dumitru Gheorghe – handbal;

Gargavu Vasile – box;

Musat George – fotbal ;

Ivan Aurel – atletism;

Alexe Adela – atletism;

Chirila Dumitru – lupte;

Echipa de cros  - atletism ;

Bucur Savu – handbal ;

Stefanica Marieta – atletism ;

Nicolae Nicu – lupte

Campioni R.S.R.

            Chirila Mihai – lupte – ctg. 65 kg, juniori mici ;

            Gargavu Vasile – box ;

            Ivan Aurel – 200m ;

Sportivi in loturile R.S.R.

Dumitru Gh. – handbal – juniori si tineret, sporiv de clasa internationala;

Chirila Mihai – lupte – juniori;

Musat George – fotbal ;

 

1975 – 1976

         Director, prof. Radulescu Aurelian;

         Sefii de catedre : sporturi individuale – prof. Pana Mircea ;

                                           Jocuri sportive – prof. Voiculescu Florin ;

            Organizator ce competitii : Papuse Marian ;

         Plan de scolarizare : 8 secti-39 grupe -606 elevi ;

         Secti  existente :

 1. Atletism – 6 grupe – 83 elevi – prof. Petrescu M. Pitu N.
 2. Baschet m. – 3 grupe – 47elevi – prof. Radulescu Aurelian, Nedelea Paul ;

                Baschet f. – 2 grupe – 32 elevi – prof. Munteanu Valentun, Sifft Aurel ;

 1. Box – 4 grupe – 53 elevi – prof. Velciu D-tru, Varghida C-tin, antr.Grigore Nicolae;
 2. Fotbal – 4 – grupe – 73 elevi – antr. antr. Ionescu Tache, prof. Gheorghe

Iulian;        

 1. Gimnastica – 6 grupe – 90 elevi– prof. Sobici Lida, Isaia Stelian, Pana

Corepetitor: Merlan Mura;

Handbal m. – 4 grupe – 70  elevi – prof. Voiculescu Fl. Ilie Niculina;

     Handbal f. – 4grupe – 70 elevi – prof. Iorgoglu Ion.

 1. Lupte libere – 5 grupe – 68 elevi – prof. Ionascu Eleodor, Chirila Nicolae, antr. Moldoveanu Gaabriel;
 2. Volei f. – 1 – grupa – 20 elevi – Papuse Marian ;

            Prinii 10 sportivi :                                                                                                      

Gargavu Vasile – box;

Neagu Nicolae – lupte;

Micu Mioara – volei;

Marchidan Forentina – volei ;

Bebeselea Constantin – box ;

Bucur Savu – handbal ;

Alexe Adela – atletism ;

Nicolae Nicu – lupte ;

Matasaru Adrian – baschet ;

Cristea Silviu – baschet ;

Cmpioni R.S.R.

Gargavu Vasile – box 

Neagu Nicolae – atletism ;

Sportivi in loturile R.S.R.

Gargavu Vasile – box;

Micu Mioara – volei ;

Marchidan Florentina – volei ;

18-20 iunie – echipa de volei a promovat in Campionatul Republican al jun. Si

scolarilor- antr. Papuse Marian.

 

1976 – 1977

         Director, prof. Gheorghe Iulian;

         Director adj. Prof. Pana Mircea ;

         Sefi de catedre : sporturi individuale – prof. Pana Mircea ;

                                           Jocori sportive – prof. Voiculescu Florin ;

         Plan de scolarizare : 8 secti - 42 grupe -663 elevi ;

         Sectii  existente :

 1. Atletism – 6 grupe – 85 elevi – prof. Petrescu M. Pitu N. Catu I.
 2. Baschet m. – 3 grupe – 42 elevi – prof. Radulescu Aurelian, Nedelea Paul ;

                Baschet f. – 2 grupe – 40elevi – prof. Hortolomei Valentina, Papuse Marian ;

 1. Box – 4 grupe – 55 elevi – prof. Velciu D-tru, Varghida C-tin;
 2. Fotbal – 5 – grupe – 91 elevi – antr. antr. Ionescu Tache, prof. Gheorghe

Iulian;        

 1. Gimnastica – 6 grupe – 90 elevi prof. Sobici Lida, Isaia Stelian, Pana

Corepetitor: Merlan Mura;

 1. Handbal m. – 4 grupe – 66 elevi – prof. Voiculescu Fl. Bota I. Bucur;

     Handbal f. – 5 grupe – 92 elevi – prof. Iorgoglu Ion.

 1. Lupte libere – 5 grupe – 70 elevi – prof. Ionascu Eleodor, Chirila Nicolae, antr. Moldoveanu Gaabriel;
 2. Volei f. – 2 grupe – 32 elevi – Papuse Marian ;

            Prinii 10 sportivi :                                                                                                      

1.Gargavu Vasile – box;

2.Ene Pompiliu – lupte;

3.Alexe Adela - atletism;

4.Tutuianu Daniel - handbal;

5.Micu Mioara – volei;

6.Marchidan Florentina - volei ;

7.Gheorghe Nicolae - lupte;

8.Moldoveanu Aurel lupte ;

9.Alexandru Elezu - lupte ;

10.Cecanau Anica - atletism;

Cmpioni R.S.R.

Gargavu Vasile – box – ctg. 71 kg. ; 

Ene Pompiliu – lupte – ctg. 81 kg. ;

Sportivi in loturile R.S.R.

Alexe Adela – atletism- tineret ;

Gargavu Vasile – box – juniori;

Ene Pompiliu – lupte – juniori;

Tutuianu Daniel – handbal - juniori

Micu Mioara – volei - juniori;

Marghidan Florentina – volei – juniori;

Matasaru Adrian – baschet – juniori;

Bogatu Virgil – fotbal – juniori;

Tutuianun Valeriu – fotbal –juniori;

Absolventi:

Tase Ion – handbal – “Dinamo” Bucuresti – lot R.S.R.

Deacu Stefan – handbal –“Stiinta “ Bacau – lot R.S.R.

Dumitru Gheorghe – handbal – “U” Craiova;

Dobre Gheorghe – handbal – “U” IASI;

Bucur Savu – handbal – “C.S.U.” Galati;

Marocico Emil – handbal – “Dinamo” Brasov;

Ghelber Doina – handbal – I.E.F.S. Bucuresti;

Micu Niculina – handbal – “Stiinta” Constanta;

Ivanciu Maria – handbal – “Tomistex” Constanta;

Mardare Elena – handbal – “Confectia” Calarasi;

Dorobantu Lucia – handbal – “Confectia” Calarasi;

Marin Georgeta  - handbal – “Confectia” Calarasi;

Radu Maria – handbal – “Confectia” Calarasi;

Nitu Nicoleta – handbal – “Confectia” Calarasi;

Nutu Georgeta – handbal – “Confectia” Calarasi;

Leaota Mariana – handbal – “Confectia” Calarasi;

Chirila Mihai – lupte – “Steaua” Bucuresti;

Plaisanu George – lupte – C.S.M. Pitesti ;

Iosif Gabriel – box – ‘’Steaua » Bucuresti ;

Panzariuc Eugen – fotbal – C.S.U. Brasov ;

Musat George – fotbal – “Celuloza” Calarasi;

Trifu Doina – gimnaastica – Liceul de gimnastica Gh. Gh. Dej;

Eftimie Nicolae – baschet – C.S.U. Pitesti;

Lutencu Maria – volei – “Dacia «  Pitesti.

 

1977 – 1978

         Director, prof. Gheorghe Iulian;

                             Prof. Varghida C-tin de la 01 februarie 1978 ;

         Director adj. Prof. Pana Mircea ;

Sefii de catedre : sporturi individuale – prof. Velciu Dumitru ;

                                Jocuri sporive – prof. Ionescu Tache ;                                  

         Plan de scolarizare : 8 secti - 44 grupe – 707 elevi ;

         Secti  existente :

 1. Atletism – 6 grupe – 85 elevi – prof. Petrescu M. Pitu N. Catu I.
 2. Baschet m. – 6 grupe – 105 elevi – prof. Nedelea Paul, Badea Margareta ;
 3. Box – 4 grupe – 55 elevi – prof. Velciu D-tru, Varghida C-tin;
 4. Fotbal – 5 grupe – 91 elevi – antr. antr. Ionescu Tache, prof. Gheorghe

Iulian; Voca Stere;        

Gimnastica – 6 grupe – 90  elevi prof. Isaia Stelian, Pana Mircea, Cotelea

Lucica;

Corepetitor: Merlan Mura;

Handbal m. – 5 grupe – 86 elevi – prof. Voiculescu Fl. Bota I. Bucur,

Ghioalda Doina;

     Handbal f. – 4 grupe – 70 elevi – prof. Iorgoglu Ion, Ghioalda Doina;

Lupte libere – 5 grupe – 70 elevi – prof. Ionascu Eleodor, antr. Moldoveanu Gabriel ;

Volei f. – 3 grupe – 55 elevi – prof. Sangateanu Constanta ;

Primii 10 sporivi ai anului 1977

Stanescu Florin – handbal ;

Chiru Dumitru – lupte ;

Ene Pompiliu – lupte ;

Echipa de volei ;

Tutuianu Daniel – handbal ;

Cecanau Anica – atletism;

Plaieseanu Daniel – fotbal;

Paraschiv Liliana – handbal;

Bebeselea C-tin – box;

Tutuianu Valeriu – fotbal;

Cele mai bune rezultate :

Chiru Dumitru – lupte – vicecampion R.S.R. jun.II.

Ene Pompiliu – lupte – loc IV C.N. scolar.

Cecanau Anica – atletism – loc IV, sulita, Conc. N. jun II.

Echipa de volei f. – loc VI, jun. « Daciada » editia I.

 

1978 – 1979

         Director, prof. Varghida Constantin

         Director adj. Prof. Pana Mircea ;

         Instructor sportiv, Grigore Bondavali.

         Sefii de catedre : sporturi individuale – prof. Petrescu Marius.

                                Jocuri sporive – antr. Ionescu Tache ;                                   

         Plan de scolarizare : 8 secti - 43 grupe – 620 elevi ;

 1. Incepatori – 22 – 347 elevi ;
 2. Avansati – 14 – 190 elevi ;
 3. Performanta – 7 – 83 elevi ;

         Secti  existente :

 1. Atletism – 6 grupe – 77 elevi – prof. Petrescu M. Pitu N.
 2. Baschet – 3 grupe – 45 elevi – prof. Badea Margareta ;
 3. Box – 4 grupe – 52 elevi – prof. Velciu D-tru, Varghida C-tin;
 4. Fotbal – 6 grupe – 105 elevi – antr. Ionescu Tache, prof. Marcu Ion.

Gimnastica – 3 grupe – 38 elevi - prof. Isaia Stelian, Pana Mircea;

Handbal m. – 7 grupe – 106 elevi – prof. Voiculescu Fl. Bota I. Bucu,

Stanescu Mihaita;

     Handbal f. – 5 grupe – 74 elevi – prof. Iorgoglu Ion, Gioalda Doina;

Lupte libere – 5 grupe – 64 elevi – prof. Ionascu Eleodor, antr. Moldoveanu Gabriel ;

Volei f. – 4 grupe – 58 elevi – prof. Sangateanu Constanta, Papuse Marian ;

Primii 10 sportivi ai anului 1978

Chiru Dumitru – lupte ;

Cecanau Anica – atletism ;

Tutuianu Daniel – handbal;

Marghidan Florentina – volei;

Micu Mioara – volei ;

Izmail Nezi – box ;

Echipa de cros – atletism ;

Stanescu Florin – handbal ;

Ehe Pompiliu – lupte;

Tutuianu Valentin – fotbal ;

Cele mai bune rezultate :

Chiru Dumitru – lupte – vicecampion R.S.R.- juniori ;

Cecanau Anica – atletism – sulita – 2 locuri III in C.N. juniori;

Echipa de cros – loc III C.N. junioare III ;

Izmail Nezi – box – loc III, C.N. jun. II.

Ene Ppompiliu – lupte – loc V C.N. jun. I ;

Sportivi in loturi nationale :

Tutuianu Daniel, Stanescu Florin – handbal ;

Chiru Dumitru, Ene Pompiliu – lupte;

Marghidan Florentina, Micu Mioara – volei ;

 

1979 - 1980

Director, prof. Varghida Constantin;

          Director adj. prof. Pana Mircea ;

            Instructor sportiv, Grigore Bondavali.

Sefii de catedre : sporturi individuale – prof. Petrescu Marius.

                                Jocuri sporive – anttr. Ionescu Tache ;                                  

         Plan de scolarizare : 8 secti - 43 grupe – 620 elevi ;

 1. Incepatori – 22 – 347 elevi ;
 2. Avansati – 14 – 190 elevi ;
 3. Performanta – 7 – 83 elevi ;

 Sectii existente :

Atletism – 6 grupe – 77 elevi – prof. Petrescu M. Catu Ion;

Baschet  – 3 grupe – 45 elevi – prof. Neagu ( Badea) Margareta ;

Box – 4 grupe – 52 elevi – prof. Velciu D-tru, Varghida C-tin;

Fotbal – 6 grupe – 105 elevi – antr. Ionescu Tache, prof. Balogh Stefan;        

Gimnastica – 3 grupe – 38 elevi - prof. Panait Georgel;

Handbal m. – 7 grupe – 106 elevi – prof. Voiculescu Fl. Bota I. Bucu,

               Stanescu Mihaita;

Handbal f. – 5 grupe – 74 elevi – prof. Dinu Viorel, Gioalda Doina;

Lupte libere – 5 grupe – 64 elevi – prof. Serban Ioan, antr. Moldoveanu Gabriel ;

Volei f. – 4 grupe – 58 elevi – prof. Papuse Marian, Pana Mircea ;

Primii 10 sportivi ai anului 1979

Ceanau Anica – atletism ;

Chirman Petre – lupte ;

Tutuianu Daniel – handbal ;

Marghidan Florentina – volei;

Pantelimon Georgeta – atletism ;

Ganea Cornel -  lupte;

Micu Mioara - volei ;

Petre Constantin – lupte ;

Tutuianu Valeriu, Isacov Danut – fotbal ;

Ionita Ionel – box ;

Cele mai bune rezultate :

1.Cecanau Anica – medalie de argint, sulita, C.N. junior                                        medalie de bronz,                                                                                                                                                                                                                                                                    2. Pantelimon Georgeta – medalie de bronz, C.N. juniori ;

 1. Chirman Petre – lupte, 2 medalii de bronz ;
 2. Ganea Cornel – lupte, loc IV, finala C.N. juniori ;

Sportivi in loturile natiomale :

Tutuianu Daniel – handbal ;

Chiman Petre – lupte;

Cacanau Anica- atletism ;

Pantelimon Georgeta – atletism;

 

1980 – 1981

Director, prof. Varghida Constantin;

          Director adj. prof. Pana Mircea ;

            Instructor sportiv, Varghida Dorina;

Sefii de catedre : sporturi individuale – prof. Petrescu Marius.

                                Jocuri sporive – antr. Ionescu Tache ;                                   

         Plan de scolarizare : 7 secti - 41 grupe – 588 elevi ;

 1. Incepatori – 20 – 313 elevi ;
 2. Avansati – 14 – 192 elevi ;
 3. Performanta – 7 – 83 elevi ;

         Sectii existente :

 1. Atletism – 6 grupe – 77 elevi – prof. Petrescu M. Catu Ion;
 2. Baschet – 3 grupe – 45 elevi – prof. Neagu ( Badea) Marreta ;
 3. Box – 6 grupe – 79 elevi – prof. Butuc Ion, Varghida C-tin, antr. Grigore

Bondavali ;

 1. Fotbal – 5 grupe – 87 elevi – antr. Ionescu Tache, prof. Balogh Stefan;

5   Handbal m. – 5 grupe – 74 elevi – prof. Bota I. Bucur, Stanescu Mihaita;

     Handbal f. – 5 grupe – 74 elevi – prof. Dinu Viorel, Ghioalda Doina;

Lupte libere – 8 grupe – 109 elevi – prof. Serban Ioan, Panait Georgel, antr. Moldoveanu Gabriel ;

Volei f. – 3 grupe – 42 elevi – prof. Papuse Marian;

Primii 10 sportivi ai anului 1980

Cecanau Anica – atletism

Carjan Gabriel – box ;

Zahiu Marian – atletism;

Tigau Florian – lupte;

Mazilu Eugen – lupte ;

Apostol Tache – lupte ;

Chiru George – handbal;

Ion Ionel – box;

Rusu Nicolae – box;

Ion Ion – fotbal ;

Cele mai bune rezultate :

 1. Cecanau Anica – atletism, sulita, medalie de aur, Conc.N., jun.I ;

                                               - medalie de argint, C.N. juniori ;

                                   - medalie de bronz, Camp. Rep. Sc.

          - loc V, Balcaniada – R.P. Bulgaria ;

 1. Carjan Gabriel – box, medalie de argint, C.N. juniori ;

medalie de bronz, Turneul International « Manusa Carpatilor » - Rm – Valcea ;

 1. Zahiu Marian – atletism, sulita, medalie de bronz , C.N. juniori II ;

       - medalie de bronz, Conc. National de jun II ;

Tigau Florin – lupte – medalie de bronz, Conc. Rep. ;

Apostol Tache – lupte – loc. VI, C.N. ;

Sportivi in loturile nationale:

Cecanau Anica – atletism ;

Carjan Gabriel – box ;

 

1981 – 1982

Director, prof. Varghida Constantin;

          Director adj. prof. Stanescu Mihaita

Sefii de catedre : sporturi individuale – prof. Petrescu Marius.

                                Jocuri sporive – prof. Bota I. Bucur;                                    

         Plan de scolarizare : 7 secti - 43 grupe – 623 elevi, 18 posturi ;

 1. Incepatori – 24 – 374 elevi ;
 2. Avansati – 15 – 206 elevi ;
 3. Performanta – 4 – 43 elevi ;

         Sectii existente :

 1. Atletism – 7 grupe – 92 elevi – prof. Petrescu M. Catu Ion, antr. Georghe G;
 2. Baschet – 3 grupe – 45 elevi – prof. Neagu ( Badea) Margareta ;
 3. Box – 7 grupe – 94 elevi – prof. Butuc Ion, Varghida C-tin, antr. Grigore

Bondavali ;

 1. Fotbal – 4 grupe – 69 elevi – prof. Balogh Stefan, antr. Dinu Gheorghe; 5. Handbal m. – 5 grupe – 76 elevi – prof. Bota I. Bucur, Stanescu Mihaita, Achim Ionita;

     Handbal f. – 5 grupe – 76 elevi – prof. Dinu Viorel, Ghioalda Doina;

Lupte libere – 7 grupe – 94 elevi – prof. Serban Ioan, Panait Georgel, antr. Moldoveanu Gabriel ;

Volei f. – 5 grupe – 76 elevi – prof. Petreescu Alex. antr. Grigore Sofia;

Primii 10 sportivi ai anului 1981

Cecanau Anica – atletism ;

 1. Carjan Gabriel – box;

Zahiu Marian – atletism;

Ion Ionel – box;

Tigau Florian – lupte;

Rasnoveanu Nelu – lupte ;

Marin Doru – fotbal ;

Buga Marian – atletism ;

Toza Marius – handbal;

Ionita Ion – lupte;

Dragan L. – volei ;

 

1982 – 1983

Director, prof. Petrescu Marius ;

Director adj. prof. Stanescu Mihaita ;

Sefii de catedre : sporturi individuale – prof. Serban Ioan.

                                Jocuri sporive – prof. Stanescu Mihaita;                                           

         Plan de scolarizare : 7 secti – 49 grupe – 707 elevi, 22 posturi ;

 1. Incepatori – 30 grupe – 458 elevi ;
 2. Avansati – 15 grupe – 206 elevi ;
 3. Performanta – 4 grupe – 43 elevi ;

         Sectii existente :

 1. Atletism – 7 grupe – 92 elevi – prof. Catu Ion, Alexe Adela antr. Georghe Georgeta;
 2. Baschet – 6 grupe – 90 elevi – prof. Neagu ( Badea) Margareta, Marin Ionel;
 3. Box – 7 grupe – 94 elevi – prof. Butuc Ion, Petrescu M, Papuse M;
 4. Fotbal – 4 grupe – 69 elevi – antr. Merlan Ion, antr. Dinu Gheorghe;
 5. Handbal m. – 5 grupe – 76 elevi – prof. Bota I. Bucur, Stanescu Mihaita;

     Handbal f. – 5 grupe – 76 elevi – prof. Dinu Viorel, Bucur Savu, Velciu D;

 1. Lupte libere – 7 grupe – 94 elevi – prof. Serban Ioan, Chirila Mihai, antr. Moldoveanu Gabriel ;
 2. Tenis de camp – 3 grupe – 36 elevi – prof. Isbasescu Nicolae ;

Volei f. – 5 grupe – 76 elevi – prof. Petreescu Alex. antr. Grigore Sofia;

Sectii fruntase :

Baschet f.- prof. Neagu Margareta ;

Fotbal – antr. Merlan Ion;

Handbal – prof. Bota I. Bucur;

Lupte libere – prof. Serban Ion, antr. Moldoveau Gabriel ;

Volei – antr. Grigore Sofia ;

 

1983 – 1984

Director, prof. Petrescu Marius ;

Director adj. prof. Stanescu Mihaita ;

Sefii de catedre : sporturi individuale – prof. Serban Ioan.

                                Jocuri sportive – prof. Neagu Margareta;                                         

         Plan de scolarizare : 8 secti – 44 grupe – 639 elevi, 18 posturi ;

 1. Incepatori – 27grupe – 414 elevi ;
 2.                Avansati – 12 grupe – 168 elevi ;
 3. Performanta – 5 grupe – 43 elevi ;

         Sectii existente :

 1. Atletism – 7 grupe – 92 elevi – prof. Catu Ion, Pricop Adela, antr. Georghe Georgeta;
 2. Baschet – 6 grupe – 90 elevi – prof. Neagu ( Badea) Margareta, Hortolomei Valentina, Tache Liviui, Petrescu Marius;
 3. Box – 7 grupe – 94 elevi – prof. Butuc Ion, ,
 4. Fotbal – 5 grupe – 87 elevi – antr. Merlan Ion, antr. Dinu Gheorghe;
 5. Handbal m. – 5 grupe – 76 elevi – prof. Bota I. Bucur, Stanescu Mihaita;

    Handbal f. – 5 grupe – 76 elevi – prof. Dinu Viorel, Stanescu Maria;        6..Lupte libere – 7 grupe – 94 elevi – prof. Serban Ioan, Chirila Dumitru, antr. Moldoveanu Gabriel, prof. Panait Georgel ;

 1. Tenis de camp – 3 grupe – 36 elevi – prof. Isbasescu Nicolae ;

Volei f. – 5 grupe – 76 elevi – prof. Petrescu Alex. antr. Grigore Sofia;

Gimnastica – 1 grupa  - Zardova Dumitru ;

Cele mai bune rezultate :

Promovarea echipei de handbal in Camp. Rep. Jun. si sc. prof. Bota I. Bucur;

Ionita Ion – lupte – campion R.S.R. juiori, ctg 75 kg. prof. Serban Ioan ;

Petrache Adreian – lupte – medalie de bronz, prof. Chirila Dumitru ;

Tigau Florian – lupte  - medlie de bronz, antr. Moldoveanu Gabriel ;

Echipa de handbal j. II , loc VIII la turneul final al C.N. prof. Stanescu M.

Sportivi fruntasi :

            Atletism : Buga M. CeparuC. Tataru M. Deacu T.

            Baschet : Rusnac Rita, Mitrea Liliana ;

            Fotbal: Borcan Costel, Muti Giani, Valcu C-tin;

            Handbal m.: Raduta Emilian, Raduta Titel, Dulce Grigore;

            Handbal f.: Irimia Nicoleta, Banica Cleopatra, Buzoianu Marilena;

            Lupte: Vladareanu Nicolae, Ionita Ion, Petrache A.

            Volei : Dulce Gabriela, Ene Florentina, Mihalache Z.

Sportivi transferati :

Buzoianu Marinela – handbal – « Progresul » Bucuresti, Div.  A.

Raduta Emilian – handbal – « Dacia » Pitesti, Div. B.

Farin Nelu – fotbal – « Dunarea » Calarasi , Div. C.

Borgan Costel – fotbal – « Dunarea « Calarasi , Div. C.

 

1984 – 1985

Director, prof. Petrescu Marius ;

Director adj. prof. Stanescu Mihaita ;

Sefi de catedre : sporturi individuale – prof. Catu F. Ion.

                                Jocuri sporive – prof. Neagu Margareta.                                          

         Plan de scolarizare : 7 secti – 44 grupe – 645 elevi, 18 posturi ;

 1. Incepatori – 27grupe – 420 elevi ;
 2. Avansati – 16 grupe – 168 elevi ;
 3. Performanta – 5 grupe – 57 elevi ;

         Sectii existente :

 1. Atletism – 7 grupe – 92 elevi – prof. Catu Ion, Nicolau Traian;
 2. Baschet – 5 grupe – 74 elevi – prof. Neagu ( Badea) Margareta, Petrescu;
 3. Canotaj – 6 grupe – 90 elevi – prof. Isbasescu N. antr. Albes Victor;
 4. Fotbal – 4 grupe – 69 elevi – antr. Merlan Ion, antr. Dinu Gheorghe;
 5. Handbal m. – 5 grupe – 76 elevi – prof. Bota I. Bucur, Stanescu Mihaita;

      Handbal f. – 5 grupe – 76 elevi – prof. Dinu Viorel, Stanescu Maria,                6Lupte libere – 7 grupe – 94 elevi – prof. Serban Ioan, Chirila Mihai,                            antr. Moldoveanu Gabriel;                                                                                                   

Volei – 5 grupe – 74 elevi – antr. Gigore Sofia, Marin V.

Primii 10 sportivi ai anului 1984

Ciufulescu Bogdan – lupte ;

Ciufulescu Aurel – lupte ;

Enache Mihai – kaiac – canoe ;

Buga Mihai – atletism – atletism ;

Mazilu Eugen – lupte;

Topologeanu Petre – lupte ;

Goian Vasilica – lupte ;

Stroe Florian – atletism ;

Echipajul (4+1) – canotaj;

Petrache Adrian – lupte;

Rusnac Rita - baschet;

Raduta Titel – handbal;

Cele mai bune rezultate :

Promovarea echipei de baschet f. in Campionatul Republican al Juniorilor,

prof. Neagu Margareta;

Buga Mihail – atletism – loc II la Camp. Rep. al liceelor si sc. profesionale;

Stoe Florian  - atletism – loc III,  Conc. C.S.S.

Ciufulescu Aurel – lupte – loc II, Conc. C.S.S. loc I Conc. Rep. al cadetilor

Ciufulescu Bogdan – lupte – loc I Conc. C.S.S. loc I Conc. Rep.al cadetilor

loc III Conc. Rep. de toamna – cadeti, loc III , C.N. de juniori ;

Petrache Adrian – lupte – loc II Conc. Rep. al C.S.S.

Echipa de lupte -  loc II, Conc. Rep. al cadetilor ;

Echipa de lupte  - loc III, C.N. jun III.

Goian Vasilica – lupte, loc II ;

Sportivi fruntasi :

Atletism : Buga Mihai, Stoe Florin, Stoica Marian, Tataru Marius ;

Baschet : Rusnac Rita, Mitrea Liliana, Dumbrava Liliana ;

Canotaj : Moise Daniel, Prepelita Nicolae, Bidea Ion, Nicolae Nicoale ;

Handbal : Francu C-tin, Raduta Titel, Palazu Marian, Tanase Stefan ;

Fotbal : Farin Nelu, Borcan Costel, Marin Doru, Zamfir Marian ;

Lupte : Ciufulescu B., Ciufulescu A., Petrache A., Mazilu Eugen, Topologeanu.

Volei : Magrea Gina, RaneteRodica, Barbut.

Sportivi transferati:

Buga Mihail – atletism – “Olimpa “ Slobozia;

Farin Nelu – fotbal – “ Dunarea “ Calarasi;

Borcan Costel – fotbal – “Strungul” Arad;

Marin Dorin – fotbal - “ Dunarea “ Calarasi;

Zamfir Marian – fotbal – “ Mrina “ Mangalia;

 

1985 – 1986

Director, prof. Catu Ion ;

Director adj. prof.  Stanescu Mihaita ;

Sefi de catedre : sporturi individuale – prof. Chirila Dumitru .

                                Jocuri sporive – prof. Bota I. Bucur.                                    

         Plan de scolarizare : 8 sectii – 44 grupe – 608 elevi, 18 posturi ;

 1. Incepatori – 27 grupe – 401 elevi ;
 2. Avansati – 8 grupe – 112 elevi ;
 3. Performanta – 9 grupe – 97 elevi ;

         Sectii existente :

 1. Atletism – 7 grupe – 92 elevi – prof. Catu Ion, Nicolau Traian, Puran P.;
 2. Baschet – 5 grupe – 74 elevi – prof. Neagu ( Badea) Margareta, Nicolau G.;

Canotaj – 5 grupe – 56 elevi – prof. Isbasescu N. ; antr. Albes Victor;

Kaiac – Canoe – 5 – grupe – 56 elevi – antr. Munteanu Ion.;

Fotbal – 7 grupe – 123 elevi – antr. Merlan Ion, antr. Dinu Gheorghe,

               prof. Costea Mihai.;                                                                                              6. Handbal m. – 5 grupe – 74 elevi – prof. Bota I. Bucur, Stanescu Mihaita;

 1. Lupte libere – 7 grupe – 89 elevi – prof. Chirila Dumit, antr Moldoveanu G.
 2. Volei – 3 grupe – 44 elevi – antr. Grigore Sofia;

            Cele mai bune rezultate :

Promovarea echipei de baschet f. in Div. " B".

Promovarea echipei de handbal m. in divizia de juniori ;

Promovarea echipei de volei f. in divizia de juniori ;

Stoica Marius -  atletism – loc I, hexatlon, Conc. Rep.de sala; loc I, si record R.S.R. octaclon, jun. III, loc II, inaltime, Conc. Rep. de sala ; loc II,

inaltime, C.N.

Tataru Marius - atletism – loc II, 400 m.g.,Conc. C.S.S., loc III; C.N., jun.II;

Paraschiv Stefan – canotaj – loc I , 1500 m.;

Pavel Steluta, Nicolae Ionela – canotaj – loc II, 1500 m., vasle;

Echipajul (4+1) rame, 2000 m. loc III;

Bidea Ilie, Prepelita Nicolae  – canotaj – loc III, rame, Camp. R.S.R. fond;

 Paraschiv Stefan – canotaj – loc I, 1500 m., Camp. R.S.R. – criteriu olimpic;

 Echipajul (4+1), rame, loc II, Camp. R.S.R. – tineret ;

 Ciufulascu Aurel – lupte – loc I, Conc. N. de toamna;

 Ciufulescu Bogdan - lupte – loc I, Conc. N. de toamna;

 Goian Vasilica -  lupte – loc II, ;

 Ciufulescu Bogdan – lupte – loc I, Camp. N. C.S.S.;

 Goian Vasilica -  lupte – loc II, Camp. N. C.S.S.;

 Ciufulescu Bogdan – lupte – locI, C.N.- juniori;

 Ciufulescu Aurel – lupte – locII, C.N.- juniori;

 Nicolae Cristi – lupte – locIII, C.N.- juniori;

 Ciufulescu Bogdan – lupte – loc II, Internationalele de lupte libere;

 Ciufulescu Bogdan – lupte – loc I, Conc. N. de cadeti;

 Ciufulescu Aurel – lupte – loc II, Conc. N. de cadeti; 

 Goian Vasilica – lupte – loc III, Conc. N. de cadeti;

 Echipa de lupte -  loc I, C.N. juniori;

 Echipa de lupte -  loc IIi, C.N. C.S.S.;

 Enache Mihai -  kaiac – canoe – loc I, kaiac simplu, 1000 m. Conc. R.S.R.

                Loc II, 500 m., kaiac simplu, Conc. R.S.R.;

 Serban Romica – kaiac – canoe – loc I, 1000 m., kaiac simplu, Conc. C.S.S.;

 Petcu Viorel  - kaiac – canoe – loc III, 500 m. canoe simplu, Conc. R.S.R.

 Florea Marian- kaiac- canoe – loc III, 1000 m. kaiac simplu, Conc. C.S.S.

Primii 10 sportivi ai anului  1986

Ciufulescu Bogdan – lupte;

Enache Mihai -  kaiac- canoe;

Stoica Marian – atletism;

Serban Romica – kaiac- canoe;

Ciufulescu Aurel – lupte;

Paraschiv Stefan – canotaj;

Nicolae Cristi – lupte;

Stanciu Mitana – volei;

Vlad Victor – fotbal;

Goian Vasilica – lupte;

 

1986 – 1987

Director, prof. Catu Ion;

Director adj. prof.  Stanescu Mihaita;

Sefi de catedre : sporturi individuale – prof. Chirila Dumitru .

                                Jocuri sporive – prof. Bota I. Bucur.                                    

         Plan de scolarizare : 8 sectii – 41 grupe – 591 elevi;

 1. Incepatori – 18 grupe – 306 elevi;
 2. Avansati – 16 grupe – 210 elevi;
 3. Performanta – 7 grupe – 75 elevi;

         Sectii existente :

 1. Atletism – 8 grupe – 98 elevi – prof. Catu Ion, Nicolau Traian, Puran P.;
 2. Baschet – 6 grupe – 100 elevi – prof. Neagu ( Badea) Margareta, Nicolau G.;
 3. Canotaj – 2 grupe – 20 elevi – prof. Isbasescu N;
 4. Kaiac – Canoe – 2 – grupe – 20 elevi – antr. Munteanu Ion.;
 5. Fotbal – 8 grupe – 141 elevi – antr. Merlan Ion, antr. Dinu Gheorghe,

               prof. Costea Mihai.;                                                                                                          6. Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur, Stanescu Mihaita;

 1. Lupte libere – 7 grupe – 86 elevi – prof. Chirila Dumitru, antr. Moldoveanu Gabriel ;
 2. Volei – 2 grupe – 26 elevi – antr. Grigore Sofia ;

            Cele mai bune rezultate :

Sturz Daniela – atletism – lot R.S.R.

Bogde Ion – atletism – loc III, Conc. R.S.R. de juniori;

Stoica Marian – atletism – inaltime – loc I, Conc. R.S.R. al C.S.S., loc III,

               Camp. R.S.R., jun. II; decatlon – loc II Conc. R.S.R., jun. I;

Tataru Marius – atletism – loc II, 400 m.g., Camp. R.S.R., jun I, loc III,

                Camp. R.S.R. al Liceelor si Sc. Prof.;

Paraschiv Stefan – canotaj – loc. III, Camp. R.S.R. de seniori, simplu vasle,

Muresan Sorin – canotaj – loc II, Camp. R.S.R. de jun., simplu vasle, lot R.S.R.;

Bidea Viorel, Prepelita Nicolae, Nedelcu Cosma, Grigore C- tin, Costache Emil – canotaj – echipajul (4+1) – loc III, Regata Internationala – Iasi;

Echipajul 4 rame fara carmaci – fete – loc III, Camp. R.S.R.- junioare;

Matei Mira – lot R.S.R., Costea Tincuta, Barbu Doina, Sandu Elena – lot

               R.S.R.;

 1. Enciu Carmen – loc II, Camp. R.S.R., juniori;
 2. Gheorghita Nicoleta - loc II, Camp. R.S.R., juniori;
 3. Minea Nioleta – lot R.S.R.;
 4. Radu Aura - lot R.S.R.;
 5. Enache Mihai – kaiac – canoe – lot R.S.R. ;

  Serban Romica  – kaiac – canoe – lot R.S.R. ;

 1. Alexandru Florica – kaiac – canoe – lot R.S.R. ;
 2. Florea Marian - kaiac – canoe – lot R.S.R. ;
 3. Dumitru Gheorghe – kaiac – canoe – lot R.S.R.                –
 4. Ciufulescu Aurel – lupte – loc I Camp. R.S.R., juniori – lot R.S.R. ;
 5. Ciufulescu Bogdan - lot R.S.R., loc III, Camp. R.S.R. juniori, loc II, Conc.

              National al Sperantelor Olimpice;

 1. Goian Vasilica – lupte – loc I, C.N. al C.S.S.;
 2. Ciufulescu Bogdan – lupte – loc II, Internationalele de juniori ;
 3. Ciufulescu Aurel – lupte – loc III, Internationalele de juniori ;

            Primii 10 sportivi ai anului 1986

Enache Mihai – kaiac-canoe ;

Ciufulescu Aurel  - lupte ;

Serban Romica – kaiac- canoe ;

Sturz Daniela – atletism;

Stoica Marian – atletism;

Ciufulescu Bogdan  - lupte;

Alexandru Florica – kaiac-canoe ;

Tataru Marius – atletism;

Petcu V. – kaiac-canoe ;

Dumitru Gheorghe – kaiac-canoe;

SURSA CARTEA DE ONOARE A C.S.S.

 

1987 – 1988

Director, prof. Catu Ion ;

Director adj. prof.  Stanescu Mihaita ;

Sefi de catedre : sporturi individuale – prof. Chirila Dumitru .

                                Jocuri sporive – prof. Neagu Margareta.                                          

         Plan de scolarizare : 8 sectii – 41 grupe – 591 elevi ;

 1. Incepatori – 18 grupe – 306 elevi ;
 2. Avansati – 16 grupe – 210 elevi ;
 3. Performanta – 7 grupe – 75 elevi ;

         Sectii existente :

 1. Atletism – 8 grupe – 98 elevi – prof. Catu Ion, Nicolau Traian, Puran P.;
 2. Baschet – 6 grupe – 100 elevi – prof. Neagu ( Badea) Margareta, Nicolau G.;
 3. Canotaj – 2 grupe – 20 elevi – prof. Isbasescu N;

Kaiac – Canoe – 2 – grupe – 20 elevi – antr. Munteanu Ion.;

Fotbal – 8 grupe – 141 elevi – antr. Merlan Ion, antr. Dinu Gheorghe,

               prof. Costea Mihai.;                                                                                             

 1. Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur, Stanescu Mihaita;
 2. Lupte libere – 7 grupe – 86 elevi – prof. Chirila Dumitru, antr. Moldoveanu Gabriel, Serban Ioan ;                                                                                                                     
 3. Volei – 2 grupe – 26 elevi – antr. Grigore Sofia ;

Cele mai bune rezultate :

 1. Stoica Marian – atletism – loc I, inaltime, 2,04 m,loc II, hexatlon, 3868p,

              C.N. jun.II; loc III, 2,00m, inaltime;

 1. Tataru Marius – atltism – loc I, 400 m.g.- 55’23’’; loc II, 400 m.g. – 54’57’’;

               loc II, 400 m.g.-  400 m.g.- 54’06’’;

 1. Sturz Daniela – atletism – 1500 m. – 4’17’’- candidat olimpic;

Bidea Viorel,Bucuresteanu Vasile,Costache Emil – canotaj – loc III, (2+1) – 2000 m.;

Albes Victor, Muresan Sorin, Costache Emil, Bidea Viorel,Catrinescu Daniel – canotaj – loc III – 2000 m.;

Alexandru Florica – kaiac- loc I, K.4;

Serban Romica - kaiac- loc I, K.4;

Serban Romica - kaiac- loc I, K.2;

Bodeanu Teodor – canoe – loc II, C.2 si 4 ;

Andrei Cristinel - canoe, loc II, C.2 si 4 ;

Andrei Ion - canoe, loc II, C.2 si 4 ;

Petcu Viorel – canoe, loc II, C.2 ;

Alexandru Florica – kaiac- loc II, K.2;

Petcu Viorel – canoe, loc III, C.4 ;

Florea Marian – canoe, loc III, C.4;

Alexandru Florica – kaiac- loc III, K.1;

Bodeanu Teodor – canoe – loc III, C.2 ;

Andrei Ion - canoe, loc IIi, C.2 ;

Ciufulescu Aurel – lupte – loc I, C.N. juniori;

Ducu Lorin – lupte – loc II, C.N. juniori;

Echipa de lupte – locIII, C.N. juniori ;

Ciufulescu Aurel – lupte – loc I, Cupa F.R.L.;

Ciufulescu Bogdan – lupte – loc I, Cupa F.R.L. ;

Goian Vasilica – lupte – loc II, Cupa F.R.L, loc I, Camp. R.S.R. al C.S.S.

2 loc. I, C.N. de juniori si C.N. de cadeti ;

Banu Laurentiu – lupte – loc II, Cupa F.R.L., loc I, Camp. R.S.R. al C.S.S.; 2 loc. I, la C.N. de juniori si C.N. de cadeti ;

Ducu lorin – lupte – loc III, Cupa F.R.L ;

Ciufulescu Aurel – lupte – loc I si II, Turneul International de juniori ;

Ciufulescu Bogdan – lupte – loc II, Turneul International de juniori ;

Sportivi selectionati in loturile nationale :

 1. Enache Mihai – kaiac- canoe ;
 2. Alexandru Florica – kaiac-canoe ;

Petcu Viorel – kaiac-canoe;

Serban Romica  - kaiac-canoe;

Ciufulescu Aurel – lupte;

Ciufulescu Bogdan – lupte ;

 Goian Vasilica – lupte ;

 Ducu Lorin – lupte ;

 Vasile Ionica – lupte ;

 Nicolae Cristi – lupte ;

 Sturz Daniela – atletism ;

 Stoica Marian – atletism;

 Tataru Marius – atletism;

 Bidea Viorel – canotaj ;

 Florea Maria – kaiac-canoe;

 Oprea Roxana – volei;

(Sursa de documentare: Cartea de onoare a C.S.S. Calarasi.)

 

1988 – 1989

Director: prof. Catu Ion ;

Director adj. prof.  Stanescu Mihaita ;

Sefi de catedre : sporturi individuale – prof. Chirila Dumitru .

                                Jocuri sporive –.                                             

         Plan de scolarizare : 7 sectii – 41 grupe – 546 elevi ; 18 – posturi ;

                                                 Incepatori – 18 grupe – 276 elevi ;

                                                 Avansati – 15 grupe – 188 elevi ;

                                                 Performanta – 8 grupe – 82 elevi ;

         Sectii existente :

Atletism – 8 grupe – 94 elevi – prof. Catu Ion, Nicolau Traian, Puran P.,

               Nicolau Georgeta;

Canotaj – 2 grupe – 18 elevi – prof. Isbasescu N;

Kaiac – Canoe – 5 – grupe – 56 elevi – antr. Munteanu Ion, prof. Marin Vasile ;

Fotbal – 8 grupe – 116 elevi – antr. Merlan Ion, antr. Dinu Gheorghe,

               prof. Costea Mihai.;                                                                                                                      5. Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur, Stanescu Mihaita;

Lupte libere – 7 grupe – 86 elevi – prof. Chirila Dumitru, antr. Moldoveanu       Gabriel, prof. Serban Ioan ;    

Volei – 5 grupe – 88 elevi – antr. Grigore Sofia,   prof. Petrescu Alexandru ;

Cele mai bune rezultate:

Bogde Ion – locul I 3000 m sala ;C.N. Jun. II – Bacau

Bogde Ion – locul II –C.N. cros Jun.II ;

Grigore Iulian – locul II lungime ; locul IV combinate – C.Rep. copii I.

Alexandru Florica, Serban Romica, Enache Mihai  si Petcu Viorel – doua locuri IV, un loc VII si un loc VIII – concursuri de seniori;

Goian Vasilica – medalia de aur si titlul de campion al R.S.R.

Banu Laurentiu – locul IV – C.Rep. de juniori – Lugoj.

Echipa de volei a ocupat locul VII – C.Rep. junioare.

Sportivi selectionati in loturile nationale :

Ciufulescu Bogdan  - medalia de bronz C.Internationale ale R.D.G. – Berlin ;

Ciufulescu Adrian – lupte – libere ;

Chelalau …..- lupte – libere.

Oprea Rosana – volei.

 1989 - 1990

Director : prof. Catu Ion ;

Director adj. prof.  Stanescu Mihaita ;

Plan de scolarizare : 7 sectii – 41 grupe – 546 elevi ; 16 – posturi 

                                            Incepatori – 18 grupe – 276 elevi ;

                                                  Avansati – 15 grupe – 188 elevi ;

                     Sectii existente :

Atletism – 8 grupe – 94 elevi – prof. Catu Ion, Puran Petrica. Petrescu Dumitru ,

Savu P. Ion, Varghida S. Cristina;

Canotaj – 2 grupe – 18 elevi – antr. Otelea I. Dan;

Kaiac – Canoe – 5 – grupe – 56 elevi – antr. Munteanu Ion, prof. Marin Vasile ;

Fotbal – 8 grupe – 116 elevi – antr. Merlan Ion, antr. Dinu Gheorghe,

               prof. Costea Mihai.;

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur, Stanescu Mihaita, Dinu Viorel;

Lupte libere – 7 grupe – 86 elevi – prof. Chirila Dumitru, antr. Moldoveanu       Gabriel, prof. Serban Ioan ;    

Volei – 5 grupe – 88 elevi – antr. Grigore Sofia,   prof. Petrescu Alexandru ;

            Cele mai bune rezultate:

Concursuri de sala atletism – Bacau -  4 titluri de campioni nationali si un loc II;

Echipajul de 4 vasle, juniori II – locul IV- C.N. fond juniori;

Echipajul de 2 rame juniori I – locul V – C.N. fond juniori;

Echipa de fotbal  juniori II – locul I – Campionatul Judetean;

Echipa de fotbal juniori III – locul II – Campionatul Judetean;

Echipa de juniori – lupte libere – locul II la  

Sportivi in loturile nationale:

Bogde Ion – atletism  - Campionate Europene;

Dinu Loredana – canotaj;

       

1990 – 1991                                                                                                                                                         

            Director : prof. Stanescu. Mihaiat ;

Director adj. prof. Bota I. Bucur ;

Plan de scolarizare : 7 sectii – 41 grupe – 546 elevi ; 16 – posturi 

                                            Incepatori – 18 grupe – 276 elevi ;

                                                  Avansati – 15 grupe – 188 elevi ;

                                                  Performanta – 8 grupe – 82 elevi ;

                  Sectii existente :

Atletism – 8 grupe – 94 elevi – prof. Puran Petrica, antr.Niculau Traian, antr. Gheorghe Georgeta, prof. Catu Ion;

 Canotaj – 2 grupe – 18 elevi – antr. Otelea I. Dan;

Kaiac – Canoe – 5 – grupe – 56 elevi – antr. Munteanu Ion, antr. Otelea Florina;

Fotbal – 8 grupe – 116 elevi – prof. Neagu Victor, prof. Costea Mihai , antr. Dinu Gheorghe,

 1. Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur, Stanescu Mihaita,

                prof. Stanescu Maria, antr. Ionescu Emilian;              

 1. Lupte libere – 7 grupe – 86 elevi –antr. Moldoveanu Gabriel, prof. Serban Ioan,                antr. Bancu Ion ;
 2. Volei – 5 grupe – 88 elevi – antr. Grigore Sofia,   prof. Petrescu Alexandru ;

                       

Cele mai bune rezultate:

Bogde Ion – atletism – trei titluri de campion national- proba de o mila, proba neclasica si 1500 m – concursuri de sala;

Bogde Ion – atletism – a castigat probele de 800 m si 500 m;

Grigore Iulian – atletism – doua titluri de campion national 1500 m;

 Bogde Ion – atletism – locul III la Balcaniada de la Salonic’

Bogde Ion – atletism – locul IX – C.E. Salonic;

Alexandru Ion – kaiac canoe – medalie de aur C.N.;

Alexandru Ion – kaiac canoe – doua locuri IV – C.M. Viena;

Bucur Adrian si Florea Emil – kaiac canoe – locul II – C.N. juniori;

Banateanu Daniel si Iorgu Lucian – canotaj – locul II –Concurs National Tineret;

Echipa de fotbal jun.II – locul I C.Judetean;

Echipa de fotbal juniori III – locul II Campionatul Judetean;

Echipa de fotbal nascuti 1977 – locul III Campionatul Interjudetean – Galati;

Echipa de juniori lupte libere – locul II interserii;

Ghinea Florian si Rizea Stelian – lupte libere – locul I Turneele Internationale Namislew – Polonia;

Marian Iulica – lupte libere – locul II – Turneele Internationale Namislaw – Polonia;

Marin Iulica lupte libere – locul I – finalele de la Craiova;

Ghinea Florian – lupte libere  - locul III – finalele de la Craiova;

Sportivi in loturile nationale:

Bogde Ion – atletism;

Alexandru Ion – kaiac canoe;

Dinu Loredana – canotaj;

         

1991 - 1992

Director : prof. Stanescu. Mihaiat ;

Director adj. prof. Bota I. Bucur ;

Plan de scolarizare : 8 sectii – 40 grupe – 534 elevi ; 19 – posturi 

                                            Incepatori – 19 grupe – 288 elevi ;

                                                  Avansati – 15 grupe – 184 elevi ;

                                                  Performanta – 6 grupe – 62 elevi ;

      Sectii existente :

 1  Atletism – 8 grupe – 94 elevi – prof. Puran Petrica, antr.Sturz Daniela, antr.                 Gheorghe Georgeta, prof. Pricop Adela;

2  Canotaj – 2 grupe – 18 elevi – antr. Moise Dan;

3  Kaiac – Canoe – 5 – grupe – 56 elevi – antr. Munteanu Ion, antr. Otelea Florina;

4  Fotbal – 8 grupe – 116 elevi – prof. Costea Mihai , antr. Dinu   Gheorghe,

 1. Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur, prof. Stanescu Mihaita,

                prof. Stanescu Maria, prof. Nutu Georgeta;              

 1. Lupte libere – 7 grupe – 86 elevi –antr. Moldoveanu Gabriel, prof. Chirila Dumitru, antr. Bancu Ion ;

  7.Volei – 5 grupe – 88 elevi – antr. Grigore Sofia,   prof. Petrescu Alexandru ;

Cele mai bune rezultate:

Grigore Iulian – atletism –doua locuri IV – un loc V – un titlu de campion national – Campionatul National;

Ghindrasiu Lucian – atletism – locul III – C.N.;

Onutu Camelia – atletism – locul IV si V – C.N.;

Pantea Marinela –atletism – doua locuri V – C.N.;

Neculaie Gheorghe – atletism – un loc IV – un loc V la C. N. si un loc II la proba 1500 m obstacole;

Florea Emil si Bucur Adrian – canotaj – locul IV – C.N. ambaractiuni mici – jun. I;

Pana Lucian, Iordan Viorel, Mladen Marian si Panca Nicusor – canotaj – medalie de argint –C.N. – Navodari;

Echipa de fotbal juniori II – locul I in campionatul judetean;

Echipa de fotbal juniori II – locul II in serie – C.N. juniori;

Echipa de fotbal juniori III – locul II – campionatul judetean;

Echipa de handbal juniori I – locul II – Craiova;

Marin Iulica si Rizea Stelian – lupte libere – locul I – Cupa “CSS Dinamo”;

Ghinea Florin – lupte libere – locul II - Cupa “CSS Dinamo”;

Amzaru Nicolae – lupte libere – locul III - Cupa “CSS Dinamo”;

Marin Iulica, Moldoveanu Traian si Petre Florin -  lupte – libere – trei locuri I – C.N. CSS – uri.

Marin Iulica si Petre Florin – lupte libere – medalie de argint – finala pe tara – Brasov;

Moldoveanu Traian – lupte libere – medalia de bronz - finala pe tara – Brasov;

Moldoveanu Traian – lupte libere – locul II – C.N. cadeti – Targu Mures;

Marin Iulica - lupte libere – locul IV – C.N. cadeti – Targu Mures;

Sportivi in loturile nationale:

 1. Caulea Catalina – volei;

 

1992-1993

Director : prof. Stanescu. Mihaiat ;

Director adj. prof. Bota I. Bucur ;

Plan de scolarizare : 8 sectii – 40 grupe – 534 elevi ; 19 – posturi 

                                            Incepatori – 19 grupe – 288 elevi ;

                                                  Avansati – 15 grupe – 184 elevi ;

                                                  Performanta – 6 grupe – 62 elevi ;

                Sectii existente :

Atletism – 8 grupe – 94 elevi – prof. Puran Petrica, antr.Niculau Traian, antr.     Gheorghe Georgeta, prof. Catu Ion;

Box – 3 grupe – 40 elevi – Grigore Bondavali;

Baseball – 3 grupe – prof. Vasilache Th. Alexandru,  prof. Manole Gh.

Canotaj – 2 grupe – 18 elevi – antr. Otelea I. Dan;

Kaiac – Canoe – 5 – grupe – 56 elevi – antr. Munteanu Ion, antr. Otelea Florina;

Fotbal – 8 grupe – 116 elevi – prof. Neagu Victor, prof. Costea Mihai , antr. Dinu Gheorghe,

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur, Stanescu Mihaita,

                prof. Stanescu Maria, antr. Ionescu Emilian L

Lupte libere – 7 grupe – 86 elevi –antr. Moldoveanu  Gabriel, prof. Serban                antr. Bancu Ion ;

Volei – 5 grupe – 88 elevi – antr. Grigore Sofia,   prof. Petrescu Alexandru ;

Cele mai bune rezultate :

- Atletism -       - Grigore Iulian – locul III – 1500 m – Campionatul national de sala

             Bacau;

                                     - echipa feminina de cros – locul II – Campionatul national Craiova;

- Baseball -        - echipa de baseball – locul III in serie – Campionatul national.

- Box -            - Burlacu Stefan – locul III  ctg. 91 kg.– Campionatul national Iasi; 

- Canotaj -       - echipajul ( 4 - ) locul II- Campionatul national de viteza Navodari; 

- Kaiac canoe    - Vulpe Ion – locul II - Campionatul national de viteza, juniori,

            Snagov;

- Lupte libere    - echipa clubului – locul I – C.N. echipe;

            - Ghinea Florian – locul I – C.N. juniori;

            - Ghinea Florian – locul I – Salonic- Grecia;

  Sportivi in loturile nationale : 

            - Dominic Vasilache, Panait Virgil, Petcovici Pompilius, Cristea

              Constantin – lotul national de juniori -  baseball;

            - Manole Adrian – cadeti - baseball;

            - Gheorghe Petrisor si Strejea Claudiu – handbal;

            - Ghinea Florian – lotul national de seniori – lupte libere;

 

1993 -1994

          Director : prof. Stanescu. Mihaiata ;

Director adj. prof. Bota I. Bucur ;

Plan de scolarizare : 9 sectii – 41 grupe – 566 elevi ; 20 – posturi 

                                            Incepatori – 22 grupe – 336 elevi ;

                                                  Avansati – 11 grupe – 148 elevi ;

                                                  Performanta – 8 grupe – 82 elevi ;

                 Sectii existente :

Atletism – 9 grupe – 112 elevi – prof. Puran Petrica (P+I), antr. Gheorghe Georgeta (A+I), antr. Sturz Daniela (A+I), prof. Tataru Marius (3I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 4 grupe – 50 elevi –  antr. Grigore Bondavali (A+I), antr. Bebeselea Constantin (P+I);

Baseball – 2 grupe – 38 elevi – prof. Vasilache Alexandru (A+I);

Canotaj – 2 grupe – 22 elevi – antr. Moise Daniel (P+I);

Kaiac – Canoe – 2 – grupe – 22 elevi – antr. Munteanu Ion (P+I);

Fotbal – 6 grupe – 100 elevi – prof. Neagu Victor (0), prof. Costea Mihai (A+I) , antr. Dinu Gheorghe (P+A+I), prof. Marcu Ion (I);

Handbal m. – 6 grupe – 88 elevi – prof. Bota I. Bucur (A), Stanescu Mihaita (I),

                prof. Stanescu Maria (A), prof. Francu Constantin (A+I);

Lupte libere – 6 grupe – 76 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea              Cornel(A+I), antr. Bancu Ion (A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 4 grupe – 58 elevi – antr. Grigore Sofia (P+A+I), prof. Petrescu   Alexandru (0), prof. Serban Irina (I);

Cele mai bune rezultate :

Baseball – C.N. juniori – locul III in serie ;

Box               - medalia de aur la C. N.  – Alexandru Marian, 2 de argint – Groza  Mircea si Vanaga Daniel si 5 medalii de bronz – Primaru Bogdan, Cojocaru Daniel, Miron Florian, Izvoranu Tudor si Voicu Anghelus ;

Canotaj  - C.N. ergometru – Bucuresti – Chioseaua Florin – locul IV – jun. I ;

 1. N. fond – Navodari – locul I –Chioseaua Florin si Sarbu Margarit proba dublu rame;
 2. N. fond – Navodari – Chioseaua Florin – medalie de aur – proba de simplu ;
 3. N. fond – Navodari – Sarbu Margarit – locul II - proba de simplu ;

C.N. viteza – 3 medalii de bronz prin echipajele :2 rame, 2 vasle, 4 rame ;

Kaiac Canoe – medalie de argint – Vulpe Ion – C. N. viteza – Bascov ; 

Lupte libere    -Marin Iulica – medalie de argint la C.N. individual de juniori categ.18 kg ;

                         - Rizea Stelian – medalie de bronz – C.N. tineret ;

Sportivi în loturile naţionale

Baseball          - Ciobanu Marian, Cristea Constantin, Petcovici Pompiliu, Panait  

                               Vigil, Balan Ion.

Box -                     - Alexandru Marian;

Canotaj                - Mihai Ghe.

Handbal               - Strejea Claudiu;

1994 -1995

Director : prof. Stanescu Mihaita;

Director adj. prof. Bota I. Bucur                                                                                

         Plan de scolarizare : 9 sectii – 43 grupe – 615 elevi ; 21 – posturi 

                                            Incepatori – 23 grupe – 358 elevi ;

                                                  Avansati – 11 grupe – 152 elevi ;

                                                  Performanta – 9 grupe – 105 elevi ;

                 Sectii existente :

Atletism – 9 grupe – 112 elevi – prof. Puran Petrica (A+I), antr. Gheorghe Georgeta (A+I), antr. Sturz Daniela (P+I), prof. Tataru Marius (3I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 4 grupe – 42 elevi –  antr. Grigore Bondavali (P+I), antr. Bebeselea Constantin (A+I);

Baseball – 2 grupe – 38 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P+I);

Canotaj – 2 grupe – 22 elevi – antr. Moise Daniel (P+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 42 elevi – antr. Munteanu Ion (P+I),              antr. Filip Daniel George (A+I);

Fotbal – 6 grupe – 113 elevi – prof. Neagu Victor (A+I), prof. Costea Mihai (A+I)  antr. Dinu Gheorghe (P+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (P), prof. Stanescu Mihaita (I), prof. Francu Constantin (A+3I);

Lupte libere – 6 grupe – 92 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea              Cornel(A+I), antr. Bancu Ion (A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 4 grupe – 58 elevi – antr. Grigore Sofia (A+I), prof. Petrescu    Alexandru (P+I);

Cele mai bune rezultate :

Atletism -  Stavarache Georgiana – locul III – Camp.nat. de cadete – 800 m;

Basebal  - echipa juniorilor mari – locul II in serie in Camp.nat. si cadeti;

Box - Groza Mircea  - locul I – Camp. National;                                             Artimon Robert – locul II – Camp. National;

Ion Sergiu si Iatan Titel – locul III – Camp.National;

Puiu Victor – locul III - Camp.National;

Canotaj -         - Gabreanu Catalin – locul II – Camp. Nat. ergometru – Snagov;

locul III – echipajul 4 + Camp. National de fond jun. Timisoara;

- 3 locuri III – echipajul 4+ jun. mari, patru rame jun.II si simplu -                                                        jun.III – Camp. National de viteza ptr. Jun. mari – Navodari;  

Kaiac canoe       - Vulpe  Constantin- locul II la canoe 500m si locul III la canoe    

1000 m – Camp.nationale  - Bascov;

Handbal- echipa jun.III  - locul I – « Cupa celor 6 orase »,

                                                                                  echipa jun.II – locul III - « Cupa celor 6 orase »

Lupte libere       - Stan Nelu – locul II – Camp.nat. ale CSS –urilor;

Moldoveanu Cosmin – locul III – Camp. Nat. individual pt.copii;

Sportivi în loturile naţionale

            Baseball          - Ciobanu Marian, Cristea Constantin, Petcovici Pompiliu, Panait

                              Vigil, Balan Ion.

            Canotaj           - Sarbu Margarit, Gabreanu Catalin;

 

1995 – 1996

          Director : prof. Stanescu Mihaita;

          Director adj. prof. Bota I. Bucur                                                                                

                   Plan de scolarizare : 9 sectii – 43 grupe – 615 elevi ; 21 – posturi 

                                            Incepatori – 23 grupe – 358 elevi ;

                                                  Avansati – 11 grupe – 152 elevi ;

                                                  Performanta – 9 grupe – 105 elevi ;

  

                 Sectii existente :

Atletism – 9 grupe – 112 elevi – prof. Puran Petrica (3I), antr. Gheorghe Georgeta (P+I), antr. Sturz Daniela (A+I), prof. Tataru Marius (A+I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 4 grupe – 42 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I), prof. Velciu Dumitru (A+I);

Baseball – 2 grupe – 38 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P+I);

Canotaj – 2 grupe – 22 elevi – antr. Moise Daniel (P+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 42 elevi – antr. Munteanu Ion (P+I), antr. Filip Daniel George (A+I);

Fotbal – 6 grupe – 113 elevi – prof. Neagu Victor (A+I), prof. Costea Mihai (A+I)  antr. Dinu Gheorghe (P+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (P), prof. Stanescu Mihaita (A), prof. Francu Constantin (A+3I);

Lupte libere – 6 grupe – 92 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea              Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0), prob. 2 gr. plata cu ora ; 

Volei – 4 grupe – 58 elevi – antr. Grigore Sofia (A+I), prof. Petrescu    Alexandru (P+I);

Cele mai bune rezultate :

                                  

Atletism – C.N. juniori III – Stavarache Georgiana – medalie de argint – 800 m ;

Marin Eugenia – locul I – 1500 m  obstacole –RECORD NATIONAL  - cu 4’43’’la C. N. – juniori mari si locul III la C.N. juniori mari ( 4’46’’ ) ;

Box      -    etapa finala a C.N. juniori I si II  - Ilie Sandu – medalie de aur si locul I la    categ. 48 kg. Jun. II ;

etapa finala a C.N. juniori I – Puiu Victor – medalie de bronz la categ. 54 kg.  

Canotaj -  C. Republican de fond – Bogdan Aurel si Ifrim Cristian – locul II la dublu vasle jun. II ;

C.N. viteza  - juniori – 2 locuri II - Ifrim Cristian si Alexandru Valentin si un loc III prin echipajul 2+1 – Bogdan Aurel, Dascalu Petre Dan si Nicolae Daniel ;

Lupte libere – C.N. de cadeti – Onesti – Moldoveanu Cosmin – medalia de bronz la categ. 51 kg.

Sportivi în loturile naţionale

BOX – Puiu Victor si Ilie Sandu ;

BASEBALL – Danila Razvan, Negrut Cristian la juniorii mari ; Prodan Costel si Manole Adrian la cadeti ; Craiu Razvan, Barbu Petrica, Tuluca Costel si M. Tudorel –locul IV – C.E. Polonia ;Preda Marius, Chirea Mihaita, Pupaza Alin Silviu ;  

HANDBAL – Streja Claudiu ;

FOTBAL – Onofrei Cosmin ;

1996 – 1997

          Director : prof. Stanescu Mihaita;

          Director adj. prof. Bota I. Bucur                                                                                 

                   Plan de scolarizare : 9 sectii – 45 grupe – 644 elevi ; 22 – posturi 

                                            Incepatori – 24 grupe – 374 elevi ;

                                                  Avansati – 12 grupe – 165 elevi ;

                                                  Performanta – 9 grupe – 105 elevi ;

                 Sectii existente :

Atletism – 9 grupe – 112 elevi – prof. Puran Petrica (3I), antr. Gheorghe Georgeta (P+I), antr. Sturz Daniela (A+I), prof. Tataru Marius (A+I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 4 grupe – 42 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I), prof. Velciu Dumitru (A+I);

Baseball – 4 grupe – 74 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P+I), Balan T. Ion (A+I);

Canotaj – 4 grupe – 42 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), Banateanu Daniel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 42 elevi – antr. Munteanu Ion (A+I), antr. Filip Daniel George (P+I);

Fotbal – 6 grupe – 113 elevi – prof. Neagu Victor (A+I), prof. Costea Mihai (P+I)  antr. Dinu Gheorghe (A+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (A), prof. Stanescu Mihaita (A), prof. Francu Constantin (P+3I);

Lupte libere – 4 grupe – 61 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea              Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0); 

Volei – 4 grupe – 58 elevi – antr. Grigore Sofia (A+I), prof. Petrescu    Alexandru (P+I);

Cele mai bune rezultate :                                   

Atletism – locul III – Tonea Stefan – jun. III – Concursul National “Grand Prix” si locul II si medalie de argint la C.N. cu performanta de 48,32 m;

- Marin Eugenia – locul II si medalie de argint la C.N. scolare;locul I la “Grand Prix”;locul II si medalie de argint la C.N. jun. I si locul I si medalie de aur la C.N. jun. II, 1500 m obst.  

Baseball – locul II – turneul zonal – cu echipa juniorilor mari;

Canotaj – C.N. ergometru – locul III – Ifrim Cristian si Alexandru Valentin;

       - C.N. fond Timisoara – locul I si medalie de aur echipajul 2 vasle categ. usoara          - Ifrim Cristian si Alexandru Valentin si o  medalie de argint  echipajul de 2 rame categ usoara;

       - C.N. viteza de la Navodari – 2 locuri I – echipajul 2 vasle si 2 rame jun. I - Ifrim Cristian si Alexandru Valentin – un loc III – Ionut Herghelegiu – simplu vasle;

Lupte libere – C.N. cadeti – Resita – Moldoveanu Cosmin – locul II la 57 kg. 

Sportivi în loturile naţionale

BASEBALL – Stanescu Sorin jun. I si Tuluca Costel JUN. III -

BOX – Puiu Victor  si Iancu Cristian;

HANDBAL – Grama Florin, Simion Dan si Petcu Marius;

LUPTE LIBERE – Moldoveanu Cosmin;

 

1997 -1998

          Director : prof. Stanescu Mihaita;

          Director adj. prof. Bota I. Bucur;

                   Plan de scolarizare : 9 sectii – 45 grupe – 644 elevi ; 22 – posturi 

                                            Incepatori – 24 grupe – 374 elevi ;

                                                  Avansati – 12 grupe – 165 elevi ;

                                                  Performanta – 9 grupe – 105 elevi ;

Sectii existente :

Atletism – 9 grupe – 112 elevi – prof. Puran Petrica (A+I), antr. Gheorghe  Georgeta (P+I), antr. Sturz Daniela (3I), prof. Tataru Marius (A+I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 4 grupe – 42 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I), prof. Velciu Dumitru (A+I);

Baseball – 4 grupe – 74 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P+I), Balan T. Ion (A+I);

Canotaj – 4 grupe – 42 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), antr. Banateanu Daniel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 42 elevi – antr. Munteanu Ion (A+I), antr. Filip Daniel George (P+I);

Fotbal – 6 grupe – 113 elevi – prof. Neagu Victor (A+I), prof. Costea Mihai (A+I)  antr. Dinu Gheorghe (P+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (A+I), prof. Stanescu Mihaita (A+I), prof. Francu Constantin (P+I);

Lupte libere – 4 grupe – 61 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea              Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 4 grupe – 58 elevi – antr. Grigore Sofia (A+I), prof. Petrescu    Alexandru (P+I);

Cele mai bune rezultate :                                   

- Atletism -   - Ilie Aurel – locul I – 3000 m obstacole;

                           - Ilie Aurel – locul I – 3000 m obstacole jun.I concursul de          primavara;                         

                         -  Toma Stefan – locul III – sulita;

                         -  Toma Stefan  - 2 locuri III – C.N. aruncari lungi – juniori II;

                         -  Vasile Cornelia – locul II – 1500 m obstacole;

- Baseball -    - echipa juniori II – locul II – C.N. Alexandria;

                            - echipa de juniori I – locul II – Targoviste;

                            - echipa de juniori I – locul III -  

- Box -            - Alexandru Adrian – locul I – Concursul National de copii -        Sighetul            Marmatiei; Mustafa Marian - locul I – Concursul National de copii – Sighetul Marmatiei;

                                      -  Ispir Daniel, Chirila Marian si Gheorghe Laurentiu – locul II -       concursul national de copii – Sighetul Marmatiei;

                            -  Alexandru Adrian – locul II – Camp.european de seniori;      

- Canotaj       - Ifrim Cristian – locul II – Camp. Nat. de fond;

                            -  Ifrim Cristian – locul II – Camp. Nat. pe ergometru;

 

1998 - 1999

          Director : prof. Stanescu Mihaita;

          Director adj. prof. Boata I. Bucur;

                   Plan de scolarizare : 9 sectii – 45 grupe – 644 elevi ; 22 – posturi 

                                            Incepatori – 24 grupe – 374 elevi ;

                                                   Avansati – 12 grupe – 165 elevi ;

                                                   Performanta – 9 grupe – 105 elevi ;

Sectii existente :

Atletism – 9 grupe – 112 elevi – prof. Puran Petrica (A+I), antr. Gheorghe         Georgeta (P+I), antr. Sturz Daniela (3I), prof. Tataru Marius (A+I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 2 grupe – 20 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I);

Baseball – 4 grupe – 74 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P+I), Balan T. Ion       (A+I);

Canotaj – 6 grupe – 64 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), antr. Banateanu Daniel (A+I), Nedelcu Cornel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 42 elevi – antr. Munteanu Ion (A+I), antr. Filip Daniel George (P+I);

Fotbal – 6 grupe – 113 elevi – prof. Neagu Victor (A+I), prof. Costea Mihai  (A+I)  antr. Dinu Gheorghe (P+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (A+I), prof. Stanescu Mihaita (P), prof. Francu Constantin (P+2I);

Lupte libere – 4 grupe – 61 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea              Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 4 grupe – 58 elevi – antr. Grigore Sofia (P+I);

Cele mai bune rezultate :

ATLETISM

Tonea Stefan – locul II si medalia de bronz la etapa finala C.N. aruncari lungi  sulita– jun. II ;

Ilie Aurel  - C.N. Scolar -  locul II – 3000 m obstacole ;

BASEBALL

Turneul de zona – Alexandria – locul II la juniori mari ;

Roman – trial de sectie  pt lotul national – Stanescu Mihai, Craiu Razvan, Mircea Tudorel, Mangeac Gigi si Buga Gabriel ;

Turneul Final – jun. II – medalia de argint – Bistrita Nasaud ;

CANOTAJ

Concurs de selectie Navodari  – Negrisan Mihai – locul I ;

C.N. fond  juniori – Orsova – Andrei R. si Negrisan Mihai – locul III ;

Concursul National de tineret si seniori – Snagov – locul III – proba de simplu seniori  categ. usoara – Alexandru V. si Ionel Bogdan ;

KAIAC CANOE

C.N. al CSS – urilor. – Iliescu G. – locul I la K1 – 500m ;

C.N. al CSS – urilor – Gheorghe Alexandru si Tutorca Mihai – medalia de bronz – la C2 – 1000 m ;

C.N. viteza – juniori – Iliescu Alexandru – medalia de bronz la K 1 – 1000 m ;

          FOTBAL

C.N. – jun. II – locul IV ;

LUPTE LIBERE

C.N. pe echipe juniori – Lefter Laurentiu – loc. II categ. 52 kg. si Moldoveanu Cosmin si Mihai Viorel – locul IV categ. 60 kg, respectiv 56 kg.

SPORTIVI IN LOTURILE NATIONALE :

4 sportivi  la categ. Jun. III si 2 sportivi la categ. Jun. II – BASEBALL ;

Craiu Razvan – a participat la C.E. – cadeti – Cehia – locul III ;

Alexandru Adrian – lotul de cadeti – participant la C.E. – Baku – locul V ;

Negrisan Mihai – canotaj ;

Iliescu G si Gheorghe Alexandru – kaiac canoe ;

Stanescu Ionut – handbal ;

 

1999 – 2000

          Director : prof. Stanescu Mihaita;

          Director adj. prof. Bota I. Bucur;

                   Plan de scolarizare : 9 sectii – 45 grupe – 636 elevi ; 22 – posturi 

                                            Incepatori – 24 grupe – 370 elevi ;

                                                  Avansati – 12 grupe – 161 elevi ;

                                                  Performanta – 9 grupe – 105 elevi ;

Sectii existente :

Atletism – 9 grupe – 112 elevi – prof. Puran Petrica (3I), antr. Gheorghe  Georgeta (A+I), antr. Sturz Daniela (A+I), prof. Tataru Marius (P+I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 4 grupe – 42 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I);

Baseball – 4 grupe – 74 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P+I), Balan T. Ion (A+I);

Canotaj – 6 grupe – 64 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), antr. Banateanu Daniel (A+I), Nedelcu Cornel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 42 elevi – antr. Filip Daniel George (P+I), antr. Oprea Cristina (A+I);

Fotbal – 6 grupe – 113 elevi – prof. Neagu Victor (P+I), prof. Costea Mihai  (A+I)  antr. Dinu Gheorghe (A+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (A+I), prof. Stanescu Mihaita (P), prof. Francu Constantin (P+2I);

Lupte libere – 4 grupe – 61 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 2 grupe – 28 elevi – antr. Grigore Sofia (P+I);

Cele mai bune rezultate :

BASEBALL

calificare la turneul final al C.N. cadeti si fazele zonale ale C.N. de sperante ;

BOX

Alexandru Adrian – titlul de campion national la C.N. de cadeti ;

Alexandru Adrian – locul I si titlul de Campion European la C.E. – cadeti – Grecia ;

CANOTAJ

locul II, un loc III si un loc IV -  C.N. seniori – Snagov ;

un loc II si un loc III – C.N. fond juniori I – TIMISOARA ;

un loc II, un loc III, un loc IV – C.N. fond seniori – Snagov ;

un loc I, 3 locuri III, 2 locuri IV – C.N. viteza juniori C.U. – Navodari ;

KAIAC CANOE

Iliescu George – locul III K 1-1000 m.- C.N. amb mici cat. Seniori ;

Iliescu George – C.N. fond seniori locul III la 5000 m – K 1 – Snagov ;

Iliescu George – 2 locuri II  la K 1 -200 m si K 1-1000 m – C.N. viteza  - Snagov ;

Stoica Marius si Ungureanu Gigel – locul III la 1000 m – k 2 C.N. viteza  - Snagov ;

HANDBAL

titlul de campioni nationali la jun III si medalia de aur – prof. Ioan Bota ;

LUPTE LIBERE

3 locuri I, un loc II si doua locuri III – Memorialul « Narcis Giurescu » - Constanta ;

Ispir George si Terente Simion – locul I categ. 42 si 46 kg –C.N. jun. II – Vaslui ;

Nane Gheorghe – medalie de bronz – C.N. jun. II – etapa finala ;

SPORTIVI IN LOTURILE NATIONALE :

Tuluca Costel si Craiu Razvan selectionati la lotul national ce a luat parte la C.E. organizat de Spania.sectia baseball ;

Alexandru Adrian – selectionat la lotul national – sectia box;

Simion Daniel- jun. I si Antonaru Cristian, Purcarea Dan si Ruseanu Iulian jun. II – handbal ;

 

2000 - 2001

          Director : prof. Stanescu Mihaita;

          Director adj. prof. Bota I. Bucur;

                   Plan de scolarizare : 9 sectii – 45 grupe – 604 elevi ; 22 – posturi 

                                            Incepatori – 24 grupe – 354 elevi ;

                                                  Avansati – 12 grupe – 156 elevi ;

                                                  Performanta – 9 grupe – 94 elevi ;

Sectii existente :

Atletism – 9 grupe – 98 elevi – prof. Tataru Marius (P+I), antr. Gheorghe  Georgeta (A+I), antr. Sturz Daniela (A+I), antr. Tataru Cristina Mihaela (3I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 2 grupe – 20 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I);

Baseball – 4 grupe – 74 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P+I), Balan T. Ion (A+I);

Canotaj – 6 grupe – 58 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), antr. Banateanu Daniel (A+I), Nedelcu Cornel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 42 elevi – antr. Filip Daniel George (P+I), antr. Oprea Cristina (A+I);

Fotbal – 6 grupe – 112 elevi – prof. Neagu Victor (P+I), prof. Costea Mihai  (A+I)  antr. Dinu Gheorghe (A+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (P+I), prof. Stanescu Mihaita (A), prof. Francu Constantin (0)-c.f.p.;

Lupte libere – 4 grupe – 50 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 4 grupe – 58 elevi – antr. Grigore Sofia (P+I), prof. Nicolae Aurelia (A+I) ;

Cele mai bune rezultate :

BASEBALL      - locul II C.N. cadeti

BOX                   - locul II C.N. jun. II – Anghel Valentin ;

       - locul II C.N. copii – Ruja Ionut ;

                           - locul III C.N. copii – Dinu Viorel ;

CANOTAJ        -  locul II C.N. ergometru jun.I – Cecanau C.

            - locul II C.N. ergometru jun. I CU – Sonet Georgiana + Stiuca Alexandra

            - locul III C.N. fond jun. II (4+1) Stoian A.+Stoian B.+Chirea B.+Iacob M+David M.

            - locul III C.N. tineret – Andrei R.+Ionel B.

- locul III C.N. viteza jun.II ( 4- ) Alexe Caliopia+Tutu Ada+Andonie A.+Stroie R.

KAIAC CANOE – locul II C.N. jun.II – (K 2 ) Stoica M.+Ungureanu G.

                   - locul II C.N. ambarcatiuni mici ( K2 ) Stoica M.+Ungureanu G.

LUPTE LIBERE – locul II C.N. CSS – LPS – Vaciu Roberto                  

                   - locul II C.N.  cadeti– Vaciu Roberto                  

                   - locul II C.N. copii – Hogea Dragos

                   - locul III C.N. CSS – LPS – Nane Gheorghe                  

                   - locul III C.N. CSS – LPS – Caciula Radut

                   - locul III C.N. CSS – LPS – Vizante Valentin

Sportivi în loturile naţionale

BOX                     - Alexandru Adrian, Ursachescu Adrian;

BASEBALL        - Boros Alexandru, Brindusa Teodor, Stanciu Florin, Teodor     Zainea, Buga Gabriel, Dumitru Costin; Tuluca Costel, Craiu Razvan;

HANDBAL          -  Purcarea Dan, Ruseanu Iulian, Antonaru Cristian, Tanase Adrian, Mihalache Ionut, Dinescu Laurentiu, Mocanu Marius, Chiran Stefan;

KAIAC CANOE  - Ungureanu Gigel;

 

2001 - 2002

          Director : prof. Stanescu Mihaita;

          Director adj. prof. Bota I. Bucur;

                   Plan de scolarizare : 9 sectii – 45 grupe – 604 elevi ; 22 – posturi 

                                            Incepatori – 24 grupe – 354 elevi ;

                                                  Avansati – 12 grupe – 156 elevi ;

                                                  Performanta – 9 grupe – 94 elevi ;

Sectii existente :

Atletism – 9 grupe – 98 elevi –  prof. Tataru Marius (P+I)antr. Gheorghe  Georgeta (A+I), antr. Sturz Daniela (A+I), antr. Tataru Cristina Mihaela (3I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 2 grupe – 20 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I);

Baseball – 4 grupe – 74 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P+I), Balan T. Ion (A+I);

Canotaj – 6 grupe – 58 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), antr. Banateanu Daniel (A+I), Nedelcu Cornel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 42 elevi – antr. Filip Daniel George (P+I), antr. Oprea Cristina (A+I);

Fotbal – 6 grupe – 112 elevi – prof. Neagu Victor (P+I), prof. Costea Mihai  (A+I)  antr. Dinu Gheorghe (A+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (P+I), prof. Stanescu Mihaita (A), prof. Francu Constantin (A+2I);

Lupte libere – 4 grupe – 50 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 4 grupe – 58 elevi – antr. Grigore Sofia (P+I), prof. Nicolae Aurelia (A+I);

Cele mai bune rezultate :

BOX                     - locul II C.N. jun. I – Ursachescu Adrian ;

         - locul III C.N. jun.I  – Anghel Valentin ;

                             - locul III C.N. jun.II  – Cantar Florin ;

CANOTAJ

  

 - locul II C.N. fond jun.I(2x) Stoian Andrei +Iacob Marian;  

 - locul II C.N. fond jun. (2-)  Stoian Andrei +Iacob Marian;

 - locul II C.N. viteza jun.I (2x) Sonet Georgiana + Stiuca Alexandra

 - locul II C.N. fond jun.I (2-) Sonet Georgiana + Stiuca Alexandra

 - locul II C.N. fond jun.I (2x ) Sonet Georgiana + Stiuca Alexandra

 - locul II C.N. fond jun.I (4-)- Stoian B.+Chirea B.+Tudor    E.+Mandrutescu V.

 - locul II fond jun.I (1x) – Rusen Catalina

 - locul II C.N. ergometru echipe jun.I (1x) – Dutu Ana Maria

 - locul II C.N. ergometru echipe  jun.I (4-)- Stoian Andrei.+Iacob Marian

 - locul II C.N. fond tineret (2-) – Andrei Razvan+Iacob Marian

 - locul III C.N. fond jun.I (1x) – Dutu Ana Maria

 - locul III C.N. fond jun.I (4-)- Stoian B.+Chirea B.+Tudor E.+Mandrutescu V.

-  locul III C.N. ergometru echipe jun.I  Stoian B.+Mandrutescu V.

 - locul III C.N. fond seniori (4+1)- Stoian B.+Chirea B.+Tudor E.+Mandrutescu V.+Stoian A.

 - locul III C.N. fond tineret (1x) – Cecanau Costin

 - locul III C.N. tineret (2-) – Stoian Andrei+Iacob Marian

 - locul III C.N. seniori (2-) – Stoian Bogdan+Mandrutescu Vlad

 - locul III C.N. seniori (4+1)

 - locul III C.N. seniori ( 8+1)

KAIAC CANOE

- locul II C.N. fond seniori (C1 500 m) Stoica Marius

- locul III C.N. viteza  ( C1 1000m ) Dragan Nicolae

- locul III C.N. fond (C2 1000m) Dragan Nicolae+Grigore Laurentiu

- locul III C.N. viteza (K2 1000m) Dragan Nicolae+Gavrila Petrus

           

Sportivi în loturile naţionale

BOX

   Alexandru Adrian, Ursachescu Adrian, Anghel Valentin, Cantar Florin;

BASEBALL

 Ulmeanu Petrica, Craiu Razvan;

HANDBAL

Ruseanu Iulian, Tanase Adrian, Mihalache Ionut, Dinescu Laurentiu, Mocanu  Marius,Militaru Stefan;

KAIAC CANOE

 - Dragomir Nicolae;

 

2002 - 2003

          Director : prof. Stanescu Mihaita;

          Plan de scolarizare : 9 sectii – 36 grupe – 447 elevi ; 18 – posturi 

                                             Incepatori – 18 grupe – 252 elevi ;

                                                   Avansati – 9 grupe – 104 elevi ;

                                                   Performanta – 9 grupe – 91 elevi ;

Sectii existente :

Atletism – 6 grupe – 62 elevi – prof. Tataru Marius (P+I), antr. Gheorghe  Georgeta (A+I), antr. Sturz Daniela (A+I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 2 grupe – 20 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I);

Baseball – 2 grupe – 36 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P), Balan T. Ion (I);

Canotaj – 6 grupe – 52 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), antr. Banateanu Daniel (A+I), Nedelcu Cornel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 34 elevi – antr. Filip Daniel George (P+I), antr. Oprea Cristina (A+I);

Fotbal – 4 grupe – 42 elevi – prof. Neagu Victor (P+I), prof. Costea Mihai  (A+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (P+I), prof. Stanescu Mihaita (A), prof. Francu Constantin (A+2I);

Lupte libere – 4 grupe – 42 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 2 grupe –28 elevi – antr. Grigore Sofia (P+I);

Cele mai bune rezultate :

BASEBALL

 - locul II C.N. cadeti ;

 - locul III C.N. juniori ;

BOX

 

 - locul III C.N. jun. I – Anghel Valentin ;

 - locul III C.N. tineret  – Anghel Valentin ;

CANOTAJ

      

  - locul II C.N. viteza seniori (2x) Mandrutescu Vlad +Iacob Marian;  

  - locul II C.N. viteza seniori (2-)  Mandrutescu Vlad +Iacob Marian;  

  - locul II C.N. fond jun.I (2x) Mandrutescu Vlad +Iacob Marian;  

  - locul II C.N. fond jun.I (2-) Mandrutescu Vlad +Chirea Bogdan;  

  - locul II C.N. viteza jun.I (2x ) Chirea Bogdan  + Suciu Eugen;

  - locul II C.N. viteza jun.I (2-)Chirea B.+Suciu Eugen

  - locul II individual jun.I (1x) – Iacob Marian;

  - locul II C.N. viteza jun.I (2x) – Sonet Georgiana + Stiuca Alexandra

  - locul II C.N. viteza tineret (2x)- Iliuta Nicoleta + Stiuca Alexandra

  - locul II C.N. viteza tineret (1x) – Iliuta Nicoleta

  - locul II C.N. fond seniori (2x) – Sonet Georgiana + Stiuca Alexandra

  - locul II C.N. fond jun.I (1x)- Stoian Andrei

  - locul III C.N. fond jun.I(2+1)  Tudor Emanuel+Chirea Bogdan+Suciu Eugen

  - locul III C.N. fond jun.II (2x)- Mavrodin Alexandru+Ciulinaru Florin

  - locul III C.N. fond jun.I (1x) – Dutu Ana Maria

  - locul III C.N. fond seniori  (4+1) – Stoian A.+Tudor E.+Chirea B.+Stoian A.+Suciu E.

  - locul III C.N. seniori (2-) – Stoian Bogdan+Mandrutescu Vlad

KAIAC CANOE

  - locul II C.N. viteza jun.I  (C1) Dragan Nicolae

  - locul II C.N. viteza jun.I ( C1)) Dragan Nicolae

  - locul II C.N.  CSS (K2 1000m) Dragan Nicolae+Gavrila Petrus

  - locul II C.N. CSS (C1 500m) Dragan Nicolae

              - locul II C.N. CSS (C1 1000m) Dragan Nicolae

                              - locul II C.N. CSS (C1 ) Stoica Marius

                              - locul III C.N.  viteza jun. I (C1) Munteanu Stefan

                              - locul III C.N. viteza jun.I (K2 1000m) Dragan Bogdan+Gavrila Petrus

                              - locul III C.N. CSS (C1 ) Stoica Marius

                              - locul III C.N. CSS (K4 ) Dragan Bogdan+Gavrila Petrus+Munteanu     S + Stoica R.

                              - locul III C.N.  viteza seniori  (C1) Munteanu Stefan

Sportivi în loturile naţionale

BASEBALL

 -  Ulmeanu Petrica,  Micu Ionut, Hlihor Paul, Manole Ionut, Stefanescu Ninel, Teodor Stefan, Boros Alexandru, Velicu Silviu, Pana Ionut, Borcea Ionut, Serban Iulian, Capraru Alexandru, Josiman Mihai, Buga Gabriel, Leahu Marian;

HANDBAL

-  Ruseanu Iulian, Tanase Adrian, Mihalache Ionut, Dinescu Laurentiu, Mocanu Marius, Militaru Stefan, Nitu Laurentiu;

KAIAC CANOE

Dragan Nicolae, Gavrila Petrus, Stoica Radu;

VOLEI

 

  - Soare Alexandra, Urse Ioana.

 

2003 - 2004

          Director : prof. Stanescu Mihaita

          Plan de scolarizare : 9 sectii – 36 grupe – 447 elevi ; 18 – posturi 

                                             Incepatori – 18 grupe – 252 elevi ;

                                                   Avansati – 9 grupe – 104 elevi ;

                                                   Performanta – 9 grupe – 91 elevi ;

Sectii existente :

Atletism – 6 grupe – 62 elevi – prof. Tataru Marius (P+I), antr. Gheorghe  Georgeta (A+I), antr. Sturz Daniela (A+I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 2 grupe – 20 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I);

Baseball – 2 grupe – 36 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P), Balan T. Ion (I);

Canotaj – 6 grupe – 52 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), antr. Banateanu Daniel (A+I), Nedelcu Cornel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 34 elevi – antr. Filip Daniel George (P+I), antr. Plesea Cristina Elena (A+I);

Fotbal – 4 grupe – 42 elevi – prof. Neagu Victor (P+I), prof. Costea Mihai  (A+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (P+I), prof. Stanescu Mihaita (A), prof. Francu Constantin (A+2I);

Lupte libere – 4 grupe – 42 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 2 grupe –28 elevi – antr. Grigore Sofia (P+I);

 

2004 - 2005

          Director : prof. Stanescu Mihaita

          Plan de scolarizare : 9 sectii – 36 grupe – 447 elevi ; 18 – posturi 

                                             Incepatori – 18 grupe – 252 elevi ;

                                                   Avansati – 9 grupe – 104 elevi ;

                                                   Performanta – 9 grupe – 91 elevi ;

Sectii existente :

Atletism – 6 grupe – 62 elevi – prof. Tataru Marius (A), antr. Gheorghe  Georgeta (P+2I), antr. Sturz Daniela (A+I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 2 grupe – 20 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I);

Baseball – 2 grupe – 36 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P), Balan T. Ion (I);

Canotaj – 6 grupe – 52 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), antr. Banateanu Daniel (A+I), Nedelcu Cornel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 34 elevi – antr. Filip Daniel George (P+I), antr. Plesea Cristina Elena (A+I);

Fotbal – 4 grupe – 42 elevi – prof. Neagu Victor (P+I), prof. Costea Mihai  (A+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (P+I), prof. Stanescu Mihaita (A), prof. Francu Constantin (A+2I);

Lupte libere – 4 grupe – 42 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 2 grupe –28 elevi – antr. Grigore Sofia (P+I);

2005- 2006

          Director : prof. Stanescu Mihaita

          Plan de scolarizare : 9 sectii – 36 grupe – 447 elevi ; 18 – posturi 

                                             Incepatori – 18 grupe – 252 elevi ;

                                                   Avansati – 9 grupe – 104 elevi ;

                                                   Performanta – 9 grupe – 91 elevi ;

Sectii existente :

Atletism – 6 grupe – 62 elevi – prof. Tataru Marius (I), antr. Gheorghe  Georgeta (P+2I), antr. Sturz Daniela (A+I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 2 grupe – 20 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I);

Baseball – 2 grupe – 36 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P), Balan T. Ion (I);

Canotaj – 6 grupe – 52 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), antr. Banateanu Daniel (A+I), Nedelcu Cornel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 34 elevi – antr. Filip Daniel George (P+I), antr. Plesea Cristina Elena (A+I);

Fotbal – 4 grupe – 42 elevi – prof. Neagu Victor (P+I), prof. Bitica Stefan Adrian (A+I),prof. Costea Mihai  (0) - c.f.p.

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (P+I), prof. Stanescu Mihaita (A), prof. Francu Constantin (A+2I);

Lupte libere – 4 grupe – 42 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 2 grupe –28 elevi – antr. Grigore Sofia (P+I);

 

2006 - 2007

          Director : prof. Stanescu Mihaita

          Plan de scolarizare : 9 sectii – 36 grupe – 447 elevi ; 18 – posturi 

                                             Incepatori – 18 grupe – 252 elevi ;

                                                   Avansati – 9 grupe – 104 elevi ;

                                                   Performanta – 9 grupe – 91 elevi ;

Sectii existente :

Atletism – 6 grupe – 62 elevi – prof. Tataru Marius (P), antr. Gheorghe  Georgeta (A+I), antr. Sturz Daniela (A+I),antr.Tataru Mihaela Cristina (I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 2 grupe – 20 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I);

Baseball – 2 grupe – 36 elevi – prof. Vasilache Alexandru (P), Balan T. Ion (I);

Canotaj – 6 grupe – 52 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), antr. Banateanu Daniel (A+I), Nedelcu Cornel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 34 elevi – antr. Filip Daniel George (P+I), antr. Plesea Cristina Elena (A+I);

Fotbal – 4 grupe – 42 elevi – prof. Neagu Victor (P+I), prof. Bitica Stefan Adrian (A+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (A+I), prof. Stanescu Mihaita (I), prof. Francu Constantin (P+I), prof. Stanescu Maria (I);

Lupte libere – 4 grupe – 42 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 2 grupe –28 elevi – antr. Grigore Sofia (P+I);

Rezultate obţinute în competiţii  internaţionale oficiale

Kaiac-Canoe

 1. Gavrila Petrus, Campionatul European de jun. Loc II, K2,1000m. loc III, K4, 500m;

           

Baseball

Brandusa Teodor, Capraru Alexandru,  Serban Iulian, Pana Cosmin, Boros Alexandru - paricipanti la C.E. gr. B  - Polonia        

Macinic Ionut,  Fatu Alin,  Berchetaru Nicusor,  Chirita Remus, Burlacu Cezar, Secareanu Cristian,  Simion Mrian,  Marin Mihai,  Pucheanu Marian,  Chiru Iout - participanti la Turneul International „Kenco” Milano - Italia;

Canotaj

Obarsanu Gabriel - Nan George, loc III, Regata Internationala „Trakia „ Plovdiv - Bulgaria;

Nan George, ergometru , loc III, Regata Internationala „Trakia „ Plovdiv- Bulgaria;

Florea Georgiana, ergometru , loc III, Regata Internationala „Trakia „ Plovdiv- Bulgaria;

 

Campioni Naţionali  si Cupa Romaniei – copii, juniori, tineret, seniori

Atletism

 1. Sandu Ana Maria, C.N. Sc. 3000m. obst.

Canotaj

 1. Obarsanu Gabriel, Nicolae Constantin, C.N. al C.S.S. si L.P.S., 2x;
 2. Obarsanu Gabriel, Nicolae Constantin, C.N. al C.S.S. si L.P.S., 2-;

Kaiac – Canoe

 1. Gavrila Petrus + Stoica Radu, K2, 1000 m. C.N. viteza, jun.I;
 2. Gavrila Petrus + Stoica Radu, K2, 500 m. C.N. viteza, jun.I;
 3. Gavrila Petrus + Stoica Radu, K2, 1000 m. C.N. scolar;
 4. Gavrila Petrus + Stoica Radu, K2, 500 m. C.N. scolar;
 5. Enache Marian + Achim Stefan, K2, 1000 m. C.N. scolar;
 6. Agapi Sabrina, Lujanschi Eliza, K2, 1000m. C.N. scolar, jun. III;
 7. Gavrila Petrus + Stoica Radu, K2, 4000 m. C.N. fond, jun.I;
 8. Gavrila Petrus + Stoica Radu, K2, 1000 m. Cupa Rmaniei;

Medaliati Naţionali – copii, juniori, tineret, seniori

Baseball

Locul II – C.N. Jun.III;

Locul III – C.N. Jun.I;

Locul III – C.N. Jun. III;

Canotaj

Locul II – C.N. Scolar,(1x) - Florea Georgiana;

Locul II – Cupa Romaniei – ergometru, Obirsanu G. - Nicolae C-tin.

Locul II  - C.N. Ergometru , Juniori, Individual si pe Echipe, Obarsanu

Gabriel – Nicolae C-tin;

Locul II – C.N. Fond, (4+1) – Nan George, Musat Cristian, Musuroi Vasile, Nan Cosmin, Mavrodin Alex., Dobre Catalin;

Locul II – C.N. de Viteza (4 -)

Locul II – C.N. de Viteza (2x, -Obirsanu G. - Nicolae C-tin.

Locul II – C.N. de Viteza (2 ) -  Obirsanu G. - Nicolae C-tin.

Locul II – C.N. de Viteza (1x) - Florea Georgiana;

Locul II – C.N. Scolar,(1x) - Florea Georgiana;

Locul III – C.N. Scolar, (2x) – Nan George, Musuroi Vasile;

Kaiac - Canoe

Locul II – Cupa Romaniei, K4, 500 m. Dragan B. Stoica R. Gavrila P. Achim G.

Locul II – C.N. Viteza, K2, 1000 m. Enache Marian – Achim George, jun. II;

Locul II – C.N. C.S.S., K2, 500 m. Achim Stefan – Achim George;

Locul II – C.N. C.S.S., K2, 500 m Enache Marian;

Locul III – C.N. Viteza, K2, 500 m. Enache Marian – Achim George, jun. II;

Locul III – C.N. Fond, K2, 3000 m. Enache Marian – Achim George;

Locul III – C.N. Fond, K2, 4000 m. Tolea Nicoleta – Cialacu Mioara;

Locul III – Cupa Romaniei, K1, 500 m. Enache Marian;

Locul III – C.N. C.S.S., K1, 500m. Dragan Bogdan;

Locul III – C.N. C.S.S., K1, 1000m. Dragan Bogdan;

Locul III – C.N. C.S.S., K1, 500 m. Tolea Nicoleta ;

Locul III – C.N. C.S.S., K1, 1000 m. Tolea Nicoleta ;

Locul III – C.N. C.S.S., K1, 1000 m. Achim Stefan;

Sportivi în loturile naţionale (categoria juniori, tin., sen.)

Baseball (15)

jun.I: 1.Brandusa Teodor, 2. Capraru Alexandru, 3. Serban Iulian ,4.  Pana Cosmin,5. Borosi Alexandru;

jun. II: 1. Simion Marian,  2. Marin Mihai, 3.Puchianu Marian,       4. Chiru Ionut;

   -    jun. III: 1.Macinic Ionut, 2. Fatu Alin, 3. Berchetaru Nicusor, 4. Chirita Reemus,5. Burlacu    Cezar, 6.Secareanu Cristian;

Kaiac- Canoe (7)

-    tineret:1. Gavrila Petrus, 2.Stoica Radu;

-    jun.I: 1. Enache Marian;

-     jun II: 1. Roman Adrian, 2.Achim Stefa, 3.Tolea Nicoleta, 4. Agapi Sabrina;

Handbal (2 )

  -     Heghelegiu Narcis, 2. Paraschiv George.                                                            

Canotaj

-      Florea Georgiana

 

2007 – 2008

          Director : prof. Stanescu Mihaita

          Plan de scolarizare : 9 sectii – 36 grupe – 447 elevi ; 18 – posturi 

                                             Incepatori – 18 grupe – 252 elevi ;

                                                   Avansati – 9 grupe – 104 elevi ;

                                                   Performanta – 9 grupe – 91 elevi ;

         Sefii de catedre : Sporturi individuale – antr. Moise Daniel

                                           Jocuri sportive – antr. Grigore Sofia

Sectii existente :

Atletism – 6 grupe – 62 elevi – prof. Tataru Marius (P), antr. Gheorghe  Georgeta (A+I), antr. Sturz Daniela (A+I),antr.Tataru Mihaela Cristina (I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 2 grupe – 20 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I);

Baseball – 2 grupe – 36 elevi – prof. Vasilache Alexandru (I), Balan T. Ion (P);

Canotaj – 6 grupe – 52 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), antr. Banateanu Daniel (A+I), Nedelcu Cornel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 34 elevi – antr. Filip Daniel George (P+I), antr. Plesea Cristina Elena (A+I);

Fotbal – 4 grupe – 42 elevi – prof. Neagu Victor (A+I), prof. Bitica Stefan Adrian (P+I);

Handbal m. – 6 grupe – 100 elevi – prof. Bota I. Bucur (A+I), prof. Stanescu Mihaita (I), prof. Francu Constantin (P+I), prof. Stanescu Maria (I);

Lupte libere – 4 grupe – 42 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(0) ; 

Volei – 2 grupe –28 elevi – antr. Grigore Sofia (P+I);

 

2008 – 2009

          Director : prof. Stanescu Mihaita

          Plan de scolarizare : 9 sectii – 36 grupe – 447 elevi ; 18 – posturi 

                                             Incepatori – 18 grupe – 252 elevi ;

                                                   Avansati – 9 grupe – 104 elevi ;

                                                   Performanta – 9 grupe – 91 elevi ;

         Sefii de catedre : Sporturi individuale – antr. Moise Daniel

                                           Jocuri sportive – antr. Grigore Sofia

Sectii existente :

Atletism – 6 grupe – 62 elevi – prof. Tataru Marius (A), antr. Gheorghe  Georgeta (P+I), antr. Sturz Daniela (A+I),antr.Tataru Mihaela Cristina (I), prof. Pricop Adela (0);

Box – 2 grupe – 20 elevi – antr.Grigore Bondavali (P+I);

Baseball – 2 grupe – 36 elevi – prof. Vasilache Alexandru (I), Balan T. Ion (P);

Canotaj – 6 grupe – 52 elevi – antr. Moise Daniel (P+I), antr. Banateanu Daniel (A+I), Nedelcu Cornel (A+I);

Kaiac – Canoe – 4 – grupe – 34 elevi – antr. Filip Daniel George (P+I), antr. Plesea Cristina Elena (A+I);

Fotbal – 2 grupe – 35 elevi – prof. Bitica Stefan Adrian (P) – prof. Neagu Victor

Handbal m. – 8 grupe – 138 elevi – prof. Bota I. Bucur (A+I), prof. Stanescu Mihaita (I), prof. Francu Constantin (P+2I), prof. Purcarea Dan (I), prof. Stanescu Maria (I);

Lupte libere – 4 grupe – 42 elevi – antr. Moldoveanu Gabriel (P+I), Ganea Cornel(A+I), prof. Chirila Dumitru(I- fot.) ; 

Volei – 2 grupe –28 elevi – antr. Grigore Sofia (P+I);

 

 

 • Rezultate sportive la competitii interne si internationale

 

Rezultate la competitii sportive in anul 2010

 

Medalii la competitii nationale : 37 (11 aur, 8 argint, 18 bronz)

Medalii la competitii internationale 5

Participare la Jocurile Olimpice ale Tineretului, canotaj – Beijing : loc V

Participare la Campionatele Mondiale canotaj: loc IV

 

Baseball: 4 medalii din care:

 Campionatele Nationale:

 • 1 medalie de aur;
 • 1 medalii de bronz;

Campionat National Scolar:

 • 1 medalie de argint

Turneu International de baseball:

 • 1 medalie de aur.

 5 sportivi selectionati in Lotul  de juniori I al Romaniei din care 4 au participat la Campionatul European de baseball JI – Austria.

Canotaj: 31 de medalii din care:

Campionatele Nationale:

 • 7 medalii de aur (Cursaru Gheorghe, Moraru Andrei, Mihalache Bogdan, Lazar Marius)
 • 5 medalii de argint (Buzdugan Madalina, Deacu Viorica, Cursaru Gheorghe, Patarlageanu Diana).
 • 7 medalii de bronz (Cursaru Gheorghe, Moraru Andrei, Mihalache Bogdan, Lazar Marius, Puscasu Veronica, Stanescu Stelian).

Cupa Romaniei :

 • 3 medalii de bronz (Buzdugan Madalina, Deacu Viorica).

Campionatul National Scolar:

 • 3 medalii de aur ( Cursaru Gheorghe, Mihalache Bogdan, Lazar Marius).
 • 1 medalie de argint (Puscasu Veronica)
 • 1 medalie de bronz (Moraru Andrei).

Cupa FR Canotaj- ergometru:

 • 1 medalie de aur (Buzdugan Madalina, Patarlageanu Diana).
 • 1 medalie de argint (Buzdugan Madalina)

Campionatul Mondial de juniori:

 • 1 loc IV (Deacu Viorica)

Jocurile Olimpice de Tineret :

 • 1 loc V(Buzdugan Madalina)

Campionatul Balcanic de juniori:

 • 2 medalie de aur (Buzdugan Madalina).

Regata Internationala:

 - 2 medalii de aur (Buzdugan Madalina, Deacu Viorica).

  3 sportivi selectionati in Lotul de juniori al Romaniei

Handbal

- Calificare la Turneul Final al Campionatul National de handbal juniori III masculin;

- Calificare la Turneul Semifinal al Campionatului National de handbal juniori I masculin.

- 2 sportivi selectionati in Lotul de juniori al Romaniei

Kaiac canoe:

 Campionate Nationale:

 • 2 medalii de bronz (Petu Marian, Petcu Liviu).

Lupte libere: 5 medalii din care:

Campionatul National Scolar:

 • 1 medalie de argint (Spiridon Ancuta)
 • 2 medalii de bronz (Cutitaru Florin, Anghelina Laurian).

Campionate Nationale:

 • 2 medalii de bronz (Spiridon Ancuta, Anghelina Laurian).
 • sportivi selectionati in Lotul de cadeti al Romaniei.

 

 Rezultate la competitii sportive in anul 2011

 

Participare Campionatul European juniori, canotaj – Polonia (loc I in proba 8+1 - Buzdugan Mădălina)

Participare Campionatul Mondial juniori, canotaj – Marea Britanie (loc II in proba 8+1 - Buzdugan Mădălina)

Participare Campionatul Mondial  juniori, lupte libere  – Romania (Spiridon Alin, 50kg, loc XV)

Participare Campionatul European  juniori, lupte libere –Serbia (Spiridon Alin, 50kg, loc IX)

Participare Campionatul Mondial  cadeti, lupte libere – Ungaria, Szombathely  (Amzaru Florin, 50kg- loc XVI,  Anghelina Laurian, 54 kg, loc IX, Spiridon Anca, 43 kg, loc XV)

Participare la Campionatul European baseball juniori III, Belarus  (Olteanu Daniel, Florea Octavian Ioan)

Participare la Turneul International handbal, cadeti, Germania (Voinea Gabriel)

Participare la Turneul International handbal, cadeti, Suedia (Jecu Dan)

Sportivi in loturile nationale: 16

Medalii la competitii internationale: 1 aur (Campionatele Europene - canotaj)

                                                           1 argint (Campionatele Mondiale – canotaj)

Medalii la competitii nationale :        21 (7 aur, 8 argint, 6 bronz)

 

Atletism(prof. Tătaru Marius, prof. Sturz Daniela)

Campionatele Nationale

- 5 sportive calificate la etapa finala a Campionatului National de sala , juniori III, Bacau

- 5 sportive calificate la etapa finala a Campionatului National, juniori III, Bucuresti

- 1 sportiv in lot national jun II, Stanciu Cristian

 Baseball (prof. Bălan Ion)

Campionatele Nationale

- juniori I – loc III

- juniori II – loc I

- juniori III – loc III

- juniori III – loc II CN Sala

Campionat National Scolar:

- 1 medalie de argint

2  sportivi selectionati in Lotul  de juniori III al Romaniei, care  au participat la Campionatul European de baseball juniori III  – Belarus.

Canotaj (prof. Nedelcu Cornel, prof. Moise Dan, prof. Bănățeanu Dan)

Campionatele Nationale Ergometru:

- 1 medalie de bronz (Moraru Andrei, Lazar Marius)

Campionatele Nationale Fond:

- 1 medalie de argint (Moraru Andrei, Lazar Marius)

Campionatele Nationale Scolare

- 2 medalii de aur (Moraru Andrei, Lazar Marius) CU1x / CU2-

- 1 medalie de argint (Lupsa C, Nicolae M) 2x

- 1 medalie de argint (Paraschivoiu Marius) CU1x

- 1 medalie de argint (Lupsa, Hrusca, Nicolae, Ulmeanu) 4-

Campionatele Nationale Viteza:

- 1 medalie de aur (Moraru Andrei, Lazar Marius) 2- CU,2X CU

- 1 medalie de bronz (Moraru Andrei, Lazar Marius) 2X CU

- 1 medalie de bronz (Paraschivoiu Florin) 1Xcu

Cupa Romaniei ergometru seniori

- 1 medalie bronz (Hrisca I, Paraschivoiu Florin) 2CU

Campionatul European de juniori:

- 1 medalie de aur (Buzdugan Madalina).

Campionatul Mondial de juniori:

- 1 medalie de argint (Buzdugan Madalina).

3 sportive selectionate in Lotul de juniori al Romaniei (Buzdugan M., Puscasu Veronica, Patarlageanu Diana)

3 sportivi selectionati in Lotul National de Perspectiva jun II (Lupsa Cosmin, Dinu Cosmin, Hrusca Ionut)

Handbal (prof. Stănescu Mihăiță - juniori III, prof. Bota Ioan - juniori I si juniori II)

- loc III la Turneul Final al Campionatul National de handbal juniori III masculin; Baia Mare

- loc IV la Turneul Final al Campionatului National de handbal juniori II masculin, Fagaras.

- Calificare la Turneul Semifinal Campionatul National de handbal juniori I masculin; Baia Mare

5 sportivi selectionati in Lotul de juniori al Romaniei

(3 juniori I – prof. Bota Ioan, Voinea Gabriel, Chiperi Florin, Jecu Dan; 2 sportivi juniori II – prof Stanescu Mihaita – Nicolae Virgil , Uruianu Ionut)

       Lupte libere (prof. Chirilă Dumitru)

Campionatul National Scolar:

- 2 medalii de aur (Anghelina Laurian, Spiridon Ancuta)

Campionatul National cadeti

- 2 medalii argint (Anghelina Laurian, Spiridon Ancuta)

2 sportivi in lot national cadeti

 


 

 Rezultate la competitii sportive in anul 2012

 

Participare la Campionatul European baseball juniori III,  Cehia (Ionita Gabriel, Ion Lucian, Asasnageanu Nicolae)

Participare la Campionatul European baseball juniori I,  Franta (Berchetaru Nicusor, Secareanu G, Chirita N.)

Participare la Turneu de calificare pentru Campionatul European, juniori I, Croatia (Voinea Gabriel)

 Atletism (prof. Tătaru Marius, prof. Sturz Daniela, prof. Costache Virgil)

Campionatele Nationale

- 1 medalie de bronz CN sala juniori 1, Stanciu Cristian, inaltime

- 1 medalie de bronz CN sala copii 2, Grama Antoniu, 50 mg

- 1 sportiv in lot national jun II, Stanciu Cristian

    Baseball (prof. Bălan Ion)

Campionatele Nationale

Campionat National Scolar:

- 1 medalie de argint

6  sportivi selectionati in Lotul  de juniori III si juniori I al Romaniei, care  au participat la Campionatele Europene

Canotaj (prof. Nedelcu Cornel, prof. Moise Dan)

Campionatele Nationale Ergometru:

- 1 medalie de argint (Paraschivoiu Marius) CU1x

- 1 medalie de bronz (Hrusca I – Condurachi A.) 2x

2 sportivi selectionati in Lotul National de jun II (Aibel Catalin, Adam Constantin)

 Handbal (prof. Stănescu Mihăiță - juniori III si juniori II, prof. Bota Ioan - juniori I)

- Calificare la Turneul Semifinal Camp. National de handbal juniori III masculin; Odorheiul Secuiesc

- Calificare la Turneul Semifinal Campionatul National de handbal juniori II masculin; Targoviste

- Calificare la Turneul Semifinal Campionatul National de handbal juniori I masculin; Baia Mare

1 sportiv selectionati in Lotul de juniori al Romaniei (Voinea Gabriel)

   Lupte libere (antr. Ganea Cornel)

Campionatul National Scolar:

- 1 medalie de argint (Memet Emrah)

- 1 medalie de bronz (Rizea Tiberiu)

Campionatul National cadeti

- 2 medalii de bronz (Memet Emrah, Rizea Tiberiu)


 

 Rezultate la competitii sportive in anul 2013

 

Atletism  (prof. Marius Tataru, prof. Daniela Sturz)

 1. Mihai Alexandra - loc III Campionatul National Juniori 1 – triplusalt

- loc III Campionatul National Scolar – triplusalt

(rezultat PB 12.23 m – loc 6-8 in Europa la categ.’97-’98)

 1. Grama Antoniu - loc I Campionatul National sala copii 2 – 600 m

- loc I Campionatul National copii 2 – 150 m

- loc II Campionatul National copii 2 – 50 m

 1. Stanciu Cristian - loc I Campionatul National sala juniori 1 – inaltime

- loc II Campionatul National Scolar – inaltime

Baseball (prof. Ion Balan)

ECHIPA juniori 1            - loc I Campionatul National Scolar

- loc I Campionatul National juniori 1

ECHIPA juniori 3            - loc III Campionatul National Scolar

Canotaj  (prof. Daniel Moise)

 1. Adam Constantin - loc III Campionatul National jun 1,  4+1

- loc II Campionatul National Scolar, 2x

- loc III Campionatul National Scolar, 2-

 1. Aibel Catalin             - loc III Campionatul National jun 1,  4+1
 2. Hruşcă Ionut             - loc III Campionatul National jun 1,  4+1

- loc II Campionatul National Scolar, 2x

 1. Lupşa Matei             - loc III Campionatul National jun 1,  4+1

- loc II Campionatul National Scolar, 2x

 1. Stan Marian             - loc II Campionatul National Scolar, 2x CU
 2. Boboc Liviu             - loc II Campionatul National Scolar, 2x CU
 3. Guciu Cosmin             - loc III Campionatul National jun 1,  4+1

Handbal  (prof. Ioan Bota)

ECHIPA juniori 1            - loc II Campionatul National Juniori

Lupte (prof. Cornel Ganea)

 1. Memet Emrah             - loc I Campionatul National Juniori 2 – categ. 76 kg

- loc I Campionatul National Scolar – categ. 76 kg

 1. Rizea Tiberiu             - loc III Campionatul National jun 2 – categ. 58 kg


 

 Rezultate la competitii sportive in anul 2014

 

Atletism  (prof. Marius Tataru, prof. Daniela Sturz)

 1. Mihai Alexandra - loc 2 Campionatul National Juniori 2 – triplusalt (12.50m)

- loc 2 Campionatul Balcanic Juniori 2 – triplusalt (12.42m)

- participanta al Jocurile Olimpice ale Tineretului,

Trial European Baku, Azrbadjan (11.89m)

 1. Grama Antoniu - loc 2 Campionatul National sala copii 1 – 200 m (27”18)

- Loc 2 CN copii 1 – 300 m (42”08)

 1. Bucsa Samuel - loc 2 Campionatul National sala juniori 3 – lungime (5.90m)

- loc 3 Campionatul National sala juniori 3  – triplusalt (12.40m)

- loc 3 CN J3 – triplusalt  (13.04m)

Baseball  (prof. Ion Balan)

ECHIPA

juniori 3          - loc 2 Campionatul National Sala (CN 2013)/ loc 1 CN 2014(P)

juniori 2          - loc 1 CN 2014(P)

juniori 1          - loc I CN 2013 / loc 2 CN Scolar 2014 / loc 1 CN 2014(P)

Canotaj(prof. Daniel Moise)

 1. Adam Constantin - loc I Campionatul National Erogmetru

– loc 2 Campionatul National fond, 1X      

- loc 2 Campionatul National scolar 2x, J1 

- loc II Campionatul European, 4x, Belgia, Hazewinkel,

- loc IV Campionatul Mondial, Germania, Hamburg 4x,

 1. Stan Marian – loc 3 Campionatul National

3 Aibel Catalin                       - loc 2 Campionatul National scolar 2x, J1

4 Boboc Liviu                                    - loc 3 Campionatul National scolar 2x, CU

                                               - loc 3 Campionatul National FOND 2x, CU

5 Manole Iont                        - loc 3 Campionatul National scolar 2x, CU

                                               - loc 3 Campionatul National FOND 2x, CU

Handbal

Baieti

juniori 1 - loc IV finala Campionatul National Juniori

juniori 2 – calificare Turneu semifinal

juniori 3 – calificare Turneu semifinal

Fete

Junioare 3 – loc V finala Campionatul National Juniori

Junioare 2 – calificare Turneu semifinal

 

Rezultate la competitii sportive in anul 2015

 

ATLETISM

Alexandra Mihai

 • locul VIII (triplu) – CAMPIONATUL EUROPEAN juniori, Suedia, 16-19.07.2015
 • locul II (triplu) – CAMPIONATUL BALCANIC juniori, Pitesti, 04-05.07.2015
 • locul II (triplu) – MECI INTERNAȚIONAL Romania-Cipru-Israel-Ucraina, 25.04.2015
 • locul I (triplu) – CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIORI, Pitesti, 08.08.2015
 • locul II (triplu) – CAMPIONATUL NAȚIONAL SCOLAR, București, 30.05.2015
 • locul II (lungime loc) – CUPA ROMANIEI – Probe Neclasice, București, 09,05.2015
 • locul III (pentasalt) – CUPA ROMANIEI – Probe Neclasice, București, 09,05.2015
 • locul III (triplu) – CAMPIONATUL NAȚIONAL sala juniori, București, 27.02.2015
 • componentă a lotului național de juniori

Samuel Bucșă     

 • locul I (triplu) – CAMPIONATUL NAȚIONAL sala juniori 3, Bacau, 07.03. 2015
 • locul I (lungime) – CAMPIONATUL NAȚIONAL sala juniori 3, Bacau, 08.03. 2015
 • locul I (lungime) – CAMPIONATUL NAȚIONAL juniori 3, Cluj, 11.07. 2015

Antoniu Grama  

 • locul I (300m) – CAMPIONATUL NAȚIONAL copii 1, București, 22.06. 2015
 • locul III (200m) – CAMPIONATUL NAȚIONAL sala copii 1, București, 04.05.2015

BASEBALL

 • Echipa de juniori I locul II – CAMPIONATUL NAȚIONAL SCOLAR, Roman, 08-09.05.2015
 • Echipa de juniori I locul III – CAMPIONATUL NAȚIONAL, Tg. Neamt, 17-19.09.2015
 • Echipa de juniori II locul II – CAMPIONATUL NAȚIONAL, Roman, 10-12.09.2015
 • Echipa de juniori III locul I – CAMPIONATUL NAȚIONAL, Tg. Neamt, 04-05.09.2015
 • Echipa de juniori III locul I – CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SALA, Roman, 28-29.12.2015

Iordache Marius, Olteanu Mihai, Constantin Valentin, Ivan Răzvan, Deacă Cristian

 • componenți ai lotului național U12,
 • participanți la CAMPIONATUL EUROPEAN U12, Polonia, 06-11.07.2015

KAIAC – CANOE

Stoica Emilian, Moldoveanu Florin, Enache Mădălin, Zaim Andrei

 • locul III (kaiac 4 - 1000m) – CAMPIONATUL NAȚIONAL SCOLAR, Bascov, 09-12.05.2015

HANDBAL

 • Echipa de junioare II locul V – CAMPIONATUL NAȚIONAL feminin, Sf. Gheorghe,
 • Echipa de junioare III locul VIII – CAMPIONATUL NAȚIONAL feminin, Tg. Mureș,

Uruianu Ionuț, Neață Costin,  Chetraru Andreea, Gavrilă Anca (stagii pregatire loturi naționale)

LUPTE LIBERE

Sergiu Oltean                 

 • locul III (cat. 120 kg) – CAMPIONATUL NAȚIONAL juniori, Craiova, 26.04.2015
 • locul III (cat. 120 kg) – CAMPIONATELE INTERNATIONALE juniori ……
 • component al lotului național de juniori

 

Rezultate la competitii sportive in anul 2016

 

ATLETISM

Mihai Alexandra

 • Locul 7 (finalistă) la Campionatul Mondial J1 – triplusalt, Polonia
 • Locul 1 la Campionatul Balcanic J1, Turcia
 • Locul 1 la Campionatul National J1
 • Locul 2 la Campionatul National sala J1
 • componenta a lotului national junior

Grama Antoniu

 • Locul 4 la Campionatul National J3 – 800m
 • Locul 5 la Campionatul National J3 – 1500m

BASEBALL

Ivan Răzvan Petronel, Constantin Valentin, Stancu Ionuț, Ionescu Gabriel, Oprișan Vladimir,

Deacă Cristian, Franț Cătălin, Druncea Andrei

 • Locul 7 Campionatul European J3, Cehia

Echipele de juniori 3,2,1

 • Locul 1 Campionatul National J3
 • Locul 2 Campionatul National J2
 • Locul 2 Campionatul National J1
 • Locul 2 Campionatul National Scolar

CANOTAJ

Milea Gabriel, Raiu Elvis  

 • Locul 1 Campionatul National J1

Moldoveanu Florin - Bodeanu Silviu

 • Locul 2 Campionatul National Ergometru seniori

KAIAC-CANOE

Dogaru Petruș – Țuluca Alexandru – Enache Mădălin

 • Locul 3 la Campionatul National juniori J1

Crețu Andrei – Lungoci Andrei – Filip Mădălin – Ion Petronel

 • Locul 3 la Campionatul National Scolar J2

 

Rezultate la competitii sportive in anul 2017

 

ATLETISM

Lică-Mihai Ștefan

 • Locul 2 la Campionatul National juniori 3 – triplusalt
 • Locul 3 la Campionatul National sala juniori 3 – triplusalt

Grama Antoniu

 • Locul 3 la Campionatul National sala juniori 3 – 800m
 • Locul 3 la Campionatul National sala juniori 3 – 1500m
 • Locul 3 la Campionatul National juniori 3 – 800m

Tătaru Cosmin

 • Locul 4 la Campionatul National sala copii 1 – greutate
 • Locul 4 la Campionatul National copii 1 – greutate

 

BASEBALL

Echipa de juniori 3 : Franţ Cătălin, Neculai Gabriel, Romaneţ Alexandru, Ghiţă Andrei, Melente Cătălin, Petre Sorin, Lazăr Ionuţ, Tănase Gabriel, Ghiţă Robert, Dobre Andrei, Franţ Alexandru, Druncea Paul Florian, Dobre Andrei, Caracaş Cosmin, Merişanu Bogdan, Buiac Răzvan, Florea Teodor

 • Participare la Campionatul Mondial intercluburi, Turneu European J3, Polonia
 • Locul 1 Campionatul National juniori 3

Echipa de juniori 2 : Oprea Lucian, Culea Ionuţ, Tămîianu Cristi, Iordache Marius, Stanciu Cristian, Olteanu Mihai, Ungureanu Valentin, Ivan Răzvan, Constantin Valentin, Deacă Cristian, Ionescu Gabriel, Druncea Andrei, Iancu Rareş, Stancu Ionuţ, Oprişan Vladimir, Ion Robert, Croitoru Alin, Ismail Ştefan, Lupu Sabin

 • Locul 1 Campionatul National juniori 2
 • Locul 1 Cupa României juniori 2

Echipa de juniori 1 : Olteanu Daniel, Ismail Ștefan, Adem Mihai, Tămâianu Cristi, Lupu Sabin, Caraman Ionuț, Asanageanu Ionuț, Ion Lucian, Simion Ciprian, Eremia Ștefăniță, Oprea Lucian, Croitoru Alin, Radu Andrei, Culea Ionuț și Deacă George

 • Locul 1 Campionatul National juniori 1
 • Locul 1 Campionatul National Scolar

 

CANOTAJ

Raiu Elvis 

 • Locul 2 Campionatul National Scolar

Toma Madalina

 • Locul 2 Campionatul National Scolar

Speteanu Ionut – Musat Alexandru

 • Locul 3 Campionatul National Scolar

Moldoveanu Florin – Bodeanu Silviu

 • Locul 2 Campionatul National Seniori Ergometru

 

KAIAC-CANOE

Lungoci Andrei – Filip Mădălin

 • Locul 3 Campionatul National Scolar (K2)

 

HANDBAL

Chirea Gabriel, Panait Daniel

 • Componenti ai loturilor nationale juniori / cadeți