Comunicat de presă

Clubul Sportiv Școlar Călărași înființează sectie de handbal fete

pngegg

Clubul Sportiv Școlar Călărași, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Călărași și aprobarea Ministerului Educației a suplimentat numărul de posturi didactice în vederea înființării unor grupe noi de handbal fete, începând cu luna ianuarie 2023.

În acest sens Clubul Sportiv Școlar Călărași (CSS) va demara o acțiune de selecție pentru fete între 10 și 13 ani (2009-2012) în vederea constituirii a 3 grupe pentru handbal feminin.

Cei interesați pentru selectie și înscriere ne pot contacta din data de 09 ianuarie 2023 la sediul clubului (bd. Republicii, nr. 39), la telefon 0242314797 sau pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Miercuri, 21 decembrie 2022 Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Clubul Sportiv Școlar organizează o conferință de presă la Sala Polivalentă "Ion C. Neagu" Călărași, începând cu ora 15.00, pentru a anunța oficial deschiderea secției de handbal fete.

CSS Călărași are o traditie de 55 de ani în handbalul juvenil masculin, iar de-a lungul acestei perioade au mai activat temporar și grupe de hanbal fete în cadrul secției. Suplimentarea posturilor de profesori/antrenori ne va permite extinderea activității la secția de handbal și pentru fete, astfel încât din sezonul competițional 2023-2024 să participăm în Campionatul Național de handbal feminin cu o echipă de junioare 3 (2009-2010). Până atunci ne vom ocupa de o selectie cât mai bună și de o pregătire sportivă adecvată cu 3- 5 antrenamente săptămânal, în funcție de nivelul de vârstă.

Clubul Sportiv Școlar Călărași este singura unitate de învățământ cu profil sportiv suplimentar din județul Călărași, având 8 secții sportive (atletism, baseball, canotaj, kaiac-canoe, handbal, înot, lupte și volei) și 400 de sportivi înscriși. Detalii gasiți și pe site-ul clubului www.csscalarasi.ro.

 

prof. Marius Tătaru

Director, Clubul Sportiv Școlar Călărași