baseball premiere PrimarAm avut onoarea astazi ca echipa de baseball a clubului nostru, recent câștigătoare a titlului de campioană națională școlară să fie invitată și premiată de dl Primar al Municipiului Călărași, Marius Dulce, care a transmis următorul mesaj pe contul său de facebook:

 

⚾️  Am avut astăzi deosebita bucurie de a dialoga cu o parte din stafful şi componenţii echipei de baseball Clubul Sportiv Școlar Călărași care s-au clasat pe primul loc în cadrul #Campionatului #Naţional #Şcolar (16-18 ani), competiţie desfăşurată la finele săptămânii trecute în municipiul nostru şi în localitatea Independenţa.
🏅 I-am #felicitat pentru rezultatele remarcabile obţinute (4 victorii din tot atâtea meciuri disputate), înmânându-le câte o diplomă şi o plachetă pentru performanţele obţinute precum şi pentru promovarea cu succes a acestei discipline sportive în ţară şi în lume.
✅ Sper ca într-o bună zi să #demarăm şi #construcţia unui teren de baseball, aici, la Călăraşi, un obiectiv mai vechi la care visează toţi cei care îndrăgesc acest sport. Nu e ceva imposibil de realizat. Rezultatele obţinute de aceşti tineri inimoşi de-a lungul timpului ne obligă să ne unim energiile în acest sens.
🤝 Felicitări sportivilor, felicitări antrenorilor, prof. Balan Ion şi prof. Șerban Iulian, felicitări dl. prof. Marius Tătaru, directorul CSS Călăraşi, pentru eforturile depuse. Mult succes în viitoarele competiţii interne şi internaţionale!
 
Mulțumim pentru aprecieri!