BASEBALL

  • Echipa de baseball Juniori III, pregătită de prof. Balan Ion, a participat în perioada 02 -04 mai 2019 la Turneul I al Campionatului Naţional de Baseball juniori III, la Roman. După acest prim turneu, C.S.S. Călăraşi se clasează pe locul al II-lea, cu 10 puncte.

 

CANOTAJ

  • În perioada 17 -20 aprilie 2019, canotorii clubului nostru au participat la Campionatul Naţional de Juniori şi Tineret Fond de la Timişoara. Sportivul Petcu Ştefan de la Juniori s-a clasat pe locul 8 iar sportivul Raiu Elvis de la Tineret pe locul 5. Sportivii au fost însoţiţi de prof. Nedelcu Cornel.

 

KAIAC CANOE

  • 4 sportivi de la secţia kaiac canoe au fost prezenţi în perioada 21 -25 aprilie 2019 în localitatea Bascov, Piteşti, la Campionatul Naţional de Primăvară juniori I, ÎI şi cadeţi. Sportivii Oprea Ciprian şi Enciu Daniel s-au clasat pe locul 8, în probă de C2 500 -1000 m, iar Vâlcu Ştefan şi Brutaru Valentin au participat în semifinalele probei de K1 şi C1. Sportivii sunt antrenaţi de prof. Moise Daniel.

 

HANDBAL

  • Echipa de juniori 1, pregătită de prof. Bota Ioan Bucur, a pierdut din păcate, în faţa echipei C.S.M. Şcolar Reşita (25 -27), clasându-se pe locul 3 în grupa Valoare şi ratând calificarea în Turneul Final al Campionatului Naţional de Handbal Juniori I.

 

LUPTE LIBERE

  • Sportivul secţiei lupte libere, Căpriţa Sorin, antrenat de prof. Chirilă Dumitru, a obţinut medalia de bronz - categoria 92 kg. la Campionatul Naţional Şcolar Lupte Libere, care s- a desfăşurat în localitatea Sfântu Gheorghe, în perioada 23 -25 aprilie 2019.